Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Az normális, hogy csak úgy,...

Az normális, hogy csak úgy, akár minden ok nélkül is, egyik percről a másikra elbőgöm magam?

Figyelt kérdés

Már néha sajnálom szegény Drágámat...hiába kérdezgeti hogy mi a baj,nem tudom megmondani neki,képes azt hinni,hogy Ő csinált valamit rosszul :(

Bármilyen apróság is kiváltja.

17 hetes kismama

2009. júl. 9. 21:00
 1/5 anonim ***** válasza:
Normális, nyugi. velem is ez van, bár mostanában kicsit jobb a helyzet. Nekünk most ezt is lehet :D
2009. júl. 9. 21:04
 2/5 anonim ***** válasza:

fú, az kemény időszak.:-s jaj de rossz is volt. mi már 32 hetesek vagyunk, de még most is előfordult ilyen...egyszerűen csak leülök és leeresztek mint egy lufi, legörbül a szám és hműűű...sírok.a párom meg nevetve vigasztal.

nyugi, csak sírd ki magad, úgy lesz a legjobb...

Boldog babavárást és babázást!!

2009. júl. 9. 21:17
 3/5 anonim ***** válasza:
Ja,ismerős a dolog:) A végén már én is kinevetem magam,hogy milyen piti dolgok miatt törik el a mécses! Nekem az elején sűrűn volt ilyen! Kb két hete újra rámtörnek a sírórohamok,de ezt már a drukknak tudom be,mert már kezdek parázni hogy rettenetes gyorsan telnek a hetek! 34+2hetes kismama.
2009. júl. 9. 21:33
 4/5 anonim ***** válasza:
normalis :)
2009. júl. 9. 21:42
 5/5 anonim ***** válasza:

Én is hülyének éreztem magam, hogy sirdogálok ha kell, ha nem. De ez normális a hormonok tombolnak! Legutóbb ezen akis filmen pityeregtem, úgy meghatódtam.

[link]

2009. júl. 10. 13:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!