Miért csinálja velem ezt anya?
Mindig ő mondja meg hogy kivel barátkozhatok meg kivel nem.PL: nemrég elkezdtem haverkodni valakivel a suliból, aki nem a magatartásáról volt híres. Egyik nap találkoztam vele beszélgetni, tök jófej volt meg minden. De anya többször nem enged el vele beszélgetni, mert gázos alaknak tartja őt. Ma is megkérdeztem h elmehetek-e a barátommal erre elkezdi: nem én megkérdezem miért, azt mondja mert. és mondom neki hogy elég idős vagyok ahhoz szerintem hogy én válogassam meg a barátaimat. Erre mondja nekem, hogy hát az nem úgyvan. Nem tudom hogy tudnám erről valahogy "leszoktatni".
Nem tudom jó kategóriába írtam-e de lécci válaszoljatok.
13/l
Ilyen dolgokban most még inkább hallgass az anyukádra. Jót akar. Salyát tapasztalat. Én megjártam
18/L
Én is voltam már ilyen helyzetben, akkor és ott fel tudtam volna robbanni a dühtől. De hallgass rá mert később belátod, hogy jobban teszed ha hallgatsz az anyukádra. Ha belegondolsz egy anyának a gyereke a legfontosabb. Nem azért mondja hogy neked rossz legyen, hanem hogy ne kerülj rossz társaságba.
Gondolj arra hogy mindennél jobban szeret. úgy menni fog hogy elfogadd amit mond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!