Miről olvasnál szívesen?
Egyszerűen, már nem lehet eldönteni hogy a többség mit akar...Van aki azt mondja, hogy "unom már ezt a szar alkonyatot/vámpírnaplókat/további tini/vámpíros könyveket"...Én szeretek írni, és szeretnék egy olyat írni, amit elolvasnak az emberek és ehhez kérem a segítségeteket! Mondjatok ötleteket...
Köszönöm <3!
Írj egy szemtelen angyalról, akinek van egy gyönyörű fehér lova. Találkozik egy jóképű férfival, aki nagyon keménynek mutatja magát, mert nem képes elismerni, hogy ő is emberből van. Első pillantásra szerelem, de egyikük sem ismeri be, még magának sem. Aztán amikor Bibliai szörny elrabolja a csodálatosan szép Angie-t, mert így hívják az angyalt :), a pasi (mondjuk Damon) mindenképp meg akarja menteni. Közben kiderül, hogy Damon vérfarkas...stb.
Na mit szóltok?
Angyalok, lovak, krimi, farkasok :))
ma 15:26
inkább ne...Ha ilyen könyveket írna valaki akkor azt tanácsolnám neki,hogy inkább varrni tanuljon meg..hátha az jobban menne..
Én? Varrni? Méghozzá képregényt? :D köszönöm a váálaszt! :D látom nekedasztán van fantáziád! :D
köszi <3! mégmég
Hörcsögöst:)
Vagy olyasmit,hogy van egy tinilány aki népszerű s csinos és egy ronda és buta aztán kiderüé,hogy testvérek először a jó csaj szégyeli magát emiatt,de aztán megérti,hogy segítenie kell.De ez levan foglalva nekem :)
Én olyanokat szeretek olvasni ami a korosztályomnak megfelel olyan 13-16,17 évesek vannak benne :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!