Eleged van a Twilight-szerű könyvekből? Ha te adnád a történetet, miről olvasnál szívesen?
http://www.youtube.com/watch?v=Kfr2mqNyaEE
Ez egy valódi film lesz :D de komolyan :) aug. 18-án fog megjelenni, itt a hivatalos weblapja is: [link]
Szóval: akinek elege van az ilyen hülye vámpíros könyvekből, nézze meg ezt a filmet. Én megfogom :)
Nos, rengeteg olyan könyvesbolt van, ahol EGYETLEN vámpíros könyvet se látni a polcon...
Értem, mit akarsz kérdezni, de valóban, kissé félreérthetőre sikeredett a kérdésed, a kommented még inkább...
Egyébként én legszívesebben... de nem írom le, mert én szeretném megírni :))
Én szeretem az ilyen könyveket :) Mondjuk nem a vámpírokra gondolok, de én imádom a misztikus, ezoterikus dolgokat. Legyen szó, gondolatolvasásról, élőhalottakról, reinkarnációról. Azért vásárolok twilighter könyveket, mert tudom, hogy azokban van természet feletti dolog. És ennek köszönhetem életem legjobb könyvét, az evermoret is :) Semmi vámpír ^^ imádom :) De ha valami EGYÁLTALÁN NEM twilighter könyv is felkeltené az érdeklődésem, azt is megvenném. Nem is értem milyen könyvszerető ember az aki nem OO" Annyira gázak az olyan emberek, akik a twilight miatt csak twiligher könyveket olvasnak. Én például imádom a rómeó és júliát, már vagy 7x elolvastam. A verseket, most például Ady a kedvencem :) A Battle Royal is egy isteni könyv és még számtalan vámpír mentes nagyszerű könyvet tudnék felsorolni :) Szerintem teljesen mindegy, hogy vámpír van benne, vagy sem, a lényeg, hogy jó legyen!!
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!