Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mi a kedvenc színed és mért...

Mi a kedvenc színed és mért pont az?

Figyelt kérdés
nekem a kék, mert az megnyugató és az eget, vagyis a szabadságot tükrözi
2009. márc. 9. 08:11
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
95%
bordó, nagyon nőies és dögös színnek tartom.
2009. márc. 9. 10:43
 12/32 anonim válasza:
96%

A fehér, a zöld minden árnyalata, és a narancs. A fehér tisztaságot sugall nekem, a zöldtől megnyugszom, a narancs pedig feldob.

A feketét nem szeretem (csak kötelező alkalmakkor veszem fel), nekem a fekete nem színt jelent.

2009. márc. 9. 11:01
 13/32 anonim ***** válasza:
74%
nekem a rózsaszín,mert nagyon szép és cuki:) na meg igazi szőke hajú csaj vagyok,és rámragadt a barbis dolog:D
2009. márc. 9. 11:18
 14/32 anonim ***** válasza:
94%
Kék, almazöld, napsárga és narancsos árnyalatok. Úgy általában értem, és nem ruhákra. Pl. a szobánkban a falat almazöldre festettük, mert szerintem megnyugtató és egyszerre valahogy friss szín, a kiegészítők pedig kékek (és nagyon is jól illenek egymáshoz). A monitoromon minden kék, mert regényt írok, és ez "kreativitás-növelő" szín is. A nappalink pedig napsárga és világos narancs árnyalatú, így amikor besüt a Nap, bombajó az egész. :) Öltözködés terén szeretem az élénk színeket, simán felveszem az almazöldet meg a kéket, lilát, mert jól állnak.
2009. márc. 9. 11:22
 15/32 anonim ***** válasza:
96%

Azok a kedvenc színeim, amikben szeretek is lenni:

A narancs, piros, napsárga, fűzöld, okker színek együtt - mert jól érzem magam bennük, jó rájuk nézni, növelik az életkedvem:)

A zöld és árnyalatai, barna és árnyalatai - természetes, nyugis színek.

Fekete - ez elsősorban tényleg csak ruházatban mutatkozik nálam, és azért mert egy semleges 'szín', mindenhez megy, de ki is emel.

2009. márc. 9. 11:41
 16/32 anonim ***** válasza:
96%

Világos lila.. mert szép (:

Fehér, mert a tisztaság jelképe.

Meg persze a rózsaszín, ami egyszerűen csak aranyos.. szobám is rózsaszín (:

2009. márc. 9. 11:42
 17/32 anonim ***** válasza:
96%
fekete. ez tetszik..ilyen színű a hajam és ruhákban is csak feketét hordok már 7 éve. így érzem jól magam..ennyi.
2009. márc. 9. 11:45
 18/32 anonim ***** válasza:
95%
Nekem is a fekete. Legtöbb ruhám, kiegészítőm, fekete. Nem fekete a lelkem, mert alapvetően életvidám emberke vagyok, mégis ezt a színt szeretem. Meg talán még a bordó.
2009. márc. 9. 12:01
 19/32 anonim ***** válasza:
95%

piros, talán azért emrt a szerelem színe

és a fekete-mert nemtom, olyan 2különleges és átlagos" :D

2009. márc. 9. 12:34
 20/32 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm a véleményét!
2009. márc. 9. 13:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!