Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mi a kedvenc színed és mért...

Mi a kedvenc színed és mért pont az?

Figyelt kérdés
nekem a kék, mert az megnyugató és az eget, vagyis a szabadságot tükrözi
2009. márc. 9. 08:11
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
93%
fekete-narancssárga :) főleg együtt (:
2009. márc. 9. 14:52
 22/32 anonim ***** válasza:
93%

3 van amit úgy igazán szeretek:

Lila-harmónia, és megértés, türelem. Szerintem nagyon szép, az elöl említettek rám is igazak.

Kék(az a szép, tengerkék)-nyugalmat, szépet hangsúlyozza. Imádom!!!

Zöld(de az a világos, mégsem neonzöld)- Természetesség, és önbizalom. Nem sminkelem magam, természetesen szeretem a külsőm. Az önbizalom kicsit hiányzik, dehát... Nem lehet mindenki tökéletes =)

2009. márc. 9. 14:53
 23/32 anonim ***** válasza:
93%
fekete, lila és világos kék, semmi jelentősségük, de ezek néznek ki jól illetve csak ezek állnak jól.:D
2009. márc. 9. 15:45
 24/32 anonim ***** válasza:
93%

sok van... :D

Pl.: narancssárga (díszek, falfesték, függöny, ágytakarók stb.) de nem vennák fel olyan színű ruhát!!!

Fekete (mindenhez passzol, nem hivalkodó)

Szürke (nem tudodm van néhány ruhadarab amit nem tudnék más színben elképzelni)

2009. márc. 9. 18:57
 25/32 anonim ***** válasza:
93%
a narancssárga, a citromsárga és a piros. mert olyan szépek és élénkek és vidámak:)
2009. márc. 9. 20:01
 26/32 anonim ***** válasza:
93%
Piros, mert az olyan romantikus
2009. márc. 9. 20:02
 27/32 anonim ***** válasza:
91%
Lila,meg kék meg keverni a színeket...olyan nőies,mégis komoly.
2009. márc. 9. 21:24
 28/32 anonim ***** válasza:
91%
Vörös, mert az a hatalom színe. Amúgy hordani csak is semleges színeket szeretek, szürke-barna-fekete.
2009. márc. 10. 04:42
 29/32 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat!
2009. márc. 10. 19:15
 30/32 anonim ***** válasza:

Narancssárga, és azért, mert vidám szín, és mégis komoly. Teljessé teszi a képet, teljessé teszi a szobát, teljessé teszi a lelkemet. Nem is igazán tudom megmagyarázni.

Kiskoromban a liláért bolondultam, azt sem értettem igazán. Na meg volt egy citromsárgás korszakom is, mikor minden rajzon legalább egy kis helyen kellett lenni sárgának, mert anélkül nem volt "kész" a rajz.

Azt mondják, minden kornak (életkornak) megvan a saját kedvelt színe... Ezt én kétlem... Nekem már évek óta a narancs a kedvencem, és bátyámnak sose volt más kedvenc színe, mint a zöld...

2009. márc. 15. 13:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!