Mi a kedvenc színed és mért pont az?
3 van amit úgy igazán szeretek:
Lila-harmónia, és megértés, türelem. Szerintem nagyon szép, az elöl említettek rám is igazak.
Kék(az a szép, tengerkék)-nyugalmat, szépet hangsúlyozza. Imádom!!!
Zöld(de az a világos, mégsem neonzöld)- Természetesség, és önbizalom. Nem sminkelem magam, természetesen szeretem a külsőm. Az önbizalom kicsit hiányzik, dehát... Nem lehet mindenki tökéletes =)
sok van... :D
Pl.: narancssárga (díszek, falfesték, függöny, ágytakarók stb.) de nem vennák fel olyan színű ruhát!!!
Fekete (mindenhez passzol, nem hivalkodó)
Szürke (nem tudodm van néhány ruhadarab amit nem tudnék más színben elképzelni)
Narancssárga, és azért, mert vidám szín, és mégis komoly. Teljessé teszi a képet, teljessé teszi a szobát, teljessé teszi a lelkemet. Nem is igazán tudom megmagyarázni.
Kiskoromban a liláért bolondultam, azt sem értettem igazán. Na meg volt egy citromsárgás korszakom is, mikor minden rajzon legalább egy kis helyen kellett lenni sárgának, mert anélkül nem volt "kész" a rajz.
Azt mondják, minden kornak (életkornak) megvan a saját kedvelt színe... Ezt én kétlem... Nekem már évek óta a narancs a kedvencem, és bátyámnak sose volt más kedvenc színe, mint a zöld...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!