Másnál is ilyen idő van?
Figyelt kérdés
Esik a jeges eső, marha nagy szél. Egyedül vagyok itthon, ősők dolgoznak, a kaput kivágta a szél, a német juhászon el ment a p*csába, mi jöhet még?? ÁÁ a lábam 2-szeresen be van dagadva, és futkozok percenként kaput beállítani mert kicsapja a szél :-( Másnál milyen idő van?
(veszprém megye)13L
2011. máj. 3. 14:20
1/16 anonim válasza:
Békés megye: gyönyörű napsütés, kicsit fúj a szél.
2/16 A kérdező kommentje:
akkor csak itt van ilyen mocsok idő :-( :D
2011. máj. 3. 14:32
3/16 anonim válasza:
Fúj a szél,de azért van egy kis napsütés..Gyorsan ki is mostam,hogy tudjak kiteregetni..
/Anglia/
5/16 anonim válasza:
szépen süt a nap, pici szél fúj, sok a barifelhő. Miskolc
8/16 anonim válasza:
Szintén Veszprém megye. Balatonfüred. Szép idő van. Se túl meleg, se túl hideg. A szél nem fúj. Egy kicsit borús az ég, de nem áll esőre. Néha még a nap is süt :)
9/16 anonim válasza:
14:56 vagyok. Most pedig elkezdett fújni a szél, valószínűleg eső is lesz. Durva hogy 10 perc alatt így megváltozik az időjárás
10/16 anonim válasza:
egyenlőre napsütés,gyenge szellő.
Estére Bp.-et is eléri a vihar.
Kutyuskát azért később keresd meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!