Van egy felelmem.14 eves lany vagyok es felek, hogy mire akkora leszek akkor mar nem lesznek aranyos sztarok mint pl Steve Talley, Oliver James vagy Joe Jonas.. Mit tegyek? Mit kellene csinaljak, hogy ne feljek?
Szerintem semmi különösebb baj nincs veled.
Én még emlékszem arra, hogy a lányaim 12-14 éves koruk körül Bon Jovi plakátját csókolgatták, ami az ágyuk fölött volt a falon...
Most mindkettőnek stabil kapcsolata van évek óta, Bon Jovi felejtve, csak néha kerül szóba az egykori plakátcsókolgatás. Szóval szerintem majd te is kinövöd.
A sok vészmadár meg ne riasszon el :-))
Pedro
Valtoznak az idok es vele egyutt te is ugyhogy nyugi kinovod.
Es a kedves elottem levo valaszolot nagyon nem ertem,mert lenne izlesficama?Nem tudom kedves valaszolo te meg nem hallottal arrol ahany ember annyi izles?Nem ertem most mert adod ezt a gyenge szoveget.Amugy nekem se tetszik Joe Jonas meg se izlesficamozok itt ossze vissz ugyhogy elgondolkodhattal volna arrol,hogy miket irsz.
Szia!
Nyugi,teljesen normális vagy.Amikor én 14 éves voltam,akkor épp a New Kids on the Block volt a sláger,ez volt az első ilyen jellegű fiúzenekar.Én Jordan Knight-ba voltam szerelmes.Azóta eltelt 19 év és közben számtalan hasonló együttes jött divatba.És meg kell hogy mondjam,nem a minőségi zenéjük tartja fenn őket,hanem épp a hozzád hasonló fiatal lányok millióinak rajongása.
Jó pasik mindig lesznek,csak a te ízlésed fog változni.A mostani harminc éves csajok például Brad Pitt-ről vagy George Clooney-ról álmodoznak,de erre már sokkal kevesebb idejük van.
Kívánom,hogy egész életedben megmaradjon az optimizmusod és a vidámságod,ez átsegít a nehéz időszakokon.Tanulj nagyon sokat,nevess,álmodozz,de ne csak álmaid legyenek,hanem céljaid,aminek eléréséért keményen megküzdesz,és így teljesülnek a vágyaid.
Minden jót,Stormy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!