Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Van egy felelmem.14 eves lany...

Van egy felelmem.14 eves lany vagyok es felek, hogy mire akkora leszek akkor mar nem lesznek aranyos sztarok mint pl Steve Talley, Oliver James vagy Joe Jonas.. Mit tegyek? Mit kellene csinaljak, hogy ne feljek?

Figyelt kérdés
2009. márc. 7. 21:57
1 2 3 4 5 6
 31/52 anonim ***** válasza:
84%

Szerintem semmi különösebb baj nincs veled.

Én még emlékszem arra, hogy a lányaim 12-14 éves koruk körül Bon Jovi plakátját csókolgatták, ami az ágyuk fölött volt a falon...

Most mindkettőnek stabil kapcsolata van évek óta, Bon Jovi felejtve, csak néha kerül szóba az egykori plakátcsókolgatás. Szóval szerintem majd te is kinövöd.

A sok vészmadár meg ne riasszon el :-))

Pedro

2009. márc. 7. 23:28
 32/52 tade ***** válasza:
83%
O hat a plakatcsokolgatas nalunk is megvolt. Csak en anno a BSB-bol az A.J.-ej posztert csokolgattam :)), ami most valahol egyik kardondobozomban porosodik. Utanna jott a kozepsulis korszakom, amikor az Eiffel 65-ert rajongtam (persze mar a plakatcsokolgatas nelkul). Most huszonevesen, hogy itt elek nem messze az emlitett egyuttes varosatol, halalra nem izgat, hogy most elmehetnek a holnapi fel nyolcas vonattal es akar megkereshetnem hol laknak. Az viszont nagyon izgat, hogy a mostani valsagban megmarad-e a munkahelyem, ahol dolgozok. Viszont a plakatcsokolgatasrol attertem a paromcsokolgatasara :))
2009. márc. 8. 00:12
 33/52 anonim válasza:
100%
Szerintem azért se izgulj, mert soha sem fogsz eggyel sem találkozni..a képeken meg a filmeken meg örökre ilyenek maradnak..
2009. márc. 8. 11:22
 34/52 anonim ***** válasza:
56%
Mert kellene felned,ne aggodj akkori is lesznek eszeveszett jo pasik amikor felnossz ne felj ezek nem halnak ki.Csak akkor mar mas lesz a divat es a te izlesed is fog valtozni.Meglatod hamarosan kinovod,ezzel nincs semmi baj,14 evesen meg pedig igen is elvezd az eletet nem kell lekomolyodni meg,ez meg a korral jar.Az a baj hogy mar a mostani 14 evesek tulsagosan is lekomojodnak,az jo ha te meg ilyeneken gondolkodsz.Sokan elvarjak 14 evesektol,hogy nojjenek mar fel,mikor meg egy 14 eves mit sem tud a komolysagrol...(ez most nem lenezo volt egyaltalan).Ne is torodj ijesmivel,ne aggodj mire oda kerulsz mar a "sztarocskak"nem fognak erdekelni:P
2009. márc. 8. 13:16
 35/52 anonim ***** válasza:
100%
Ne félj, később is élni fognak még :P Egyszerűen más lesz a kedvenc. Lehet, hogy mondjuk két év múlva már te sem őket fogod szeretni. Változnak az idők. Egyelőre élvezd, nem kell semmilyen orvos, vagy pszichológus.
2009. márc. 8. 13:35
 36/52 anonim ***** válasza:
100%
hát, ha ezek neked aranyos sztárok, akkor az súlyos ízlésficamra utal. amit reméljük, hogy az idő múlásával kinősz...
2009. márc. 8. 13:47
 37/52 anonim ***** válasza:
100%

Valtoznak az idok es vele egyutt te is ugyhogy nyugi kinovod.

Es a kedves elottem levo valaszolot nagyon nem ertem,mert lenne izlesficama?Nem tudom kedves valaszolo te meg nem hallottal arrol ahany ember annyi izles?Nem ertem most mert adod ezt a gyenge szoveget.Amugy nekem se tetszik Joe Jonas meg se izlesficamozok itt ossze vissz ugyhogy elgondolkodhattal volna arrol,hogy miket irsz.

2009. márc. 8. 14:02
 38/52 anonim válasza:
56%
Öngyilkosságra gondoltál már? XD
2009. márc. 8. 20:59
 39/52 anonim ***** válasza:
100%
Én azt se tudom kik ezek az arcok, pedig nem vagyok öreg, csak 22 éves. Csak azt nem tudom miért félsz attól, hogy mire "akkora" (mekkora?) leszel, már nem lesznek aranyos sztárok. Bájgúnárok mindig lesznek.
2009. márc. 8. 23:49
 40/52 anonim válasza:
100%

Szia!

Nyugi,teljesen normális vagy.Amikor én 14 éves voltam,akkor épp a New Kids on the Block volt a sláger,ez volt az első ilyen jellegű fiúzenekar.Én Jordan Knight-ba voltam szerelmes.Azóta eltelt 19 év és közben számtalan hasonló együttes jött divatba.És meg kell hogy mondjam,nem a minőségi zenéjük tartja fenn őket,hanem épp a hozzád hasonló fiatal lányok millióinak rajongása.

Jó pasik mindig lesznek,csak a te ízlésed fog változni.A mostani harminc éves csajok például Brad Pitt-ről vagy George Clooney-ról álmodoznak,de erre már sokkal kevesebb idejük van.

Kívánom,hogy egész életedben megmaradjon az optimizmusod és a vidámságod,ez átsegít a nehéz időszakokon.Tanulj nagyon sokat,nevess,álmodozz,de ne csak álmaid legyenek,hanem céljaid,aminek eléréséért keményen megküzdesz,és így teljesülnek a vágyaid.

Minden jót,Stormy

2009. márc. 9. 10:53
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!