Van egy felelmem.14 eves lany vagyok es felek, hogy mire akkora leszek akkor mar nem lesznek aranyos sztarok mint pl Steve Talley, Oliver James vagy Joe Jonas.. Mit tegyek? Mit kellene csinaljak, hogy ne feljek?
Igen, tényleg nem. Örülj neki, ha nem kell, mert van akinek 14 évesen is túl komoly dolgokon kell agyalni... DE a komolytalanság és az idiotizmus nem ugyanaz.
Helyesen írni pedig minden korban tudni kell, mert szerintem írtó gáz...
Nem, csak hülyeségek járnak a fejedben. :D
Nem panaszkodásképp írom, de én is 14 vagyok. Anyám félőrült, menekülnöm kell előle, bíróságra, rendőrségre járni... Sosem volt gyerekkorom, mert szüleim rossz házasságából adódóan (már elváltak), 9 éves korom körül a nyakamba zuhant az önállóság. Előtte pedig évekig tányércsapkodás és ordítás között éltem. Anyám vert amíg meg nem szöktem tőle apámhoz.
Tulajdonképpen irigyellek, hogy ilyeneken van időd gondolkodni... Ugyanakkor nagyon tud idegesíteni. Más dolog, ha vidám vagy, és megint más ha agymenésed van! =)
Remélem azért érzed, hogy nem bántásként írom. És bocsi, hogy magamról ennyit írtam, tulajdonképpen olyan mindegy.
ja es akkor normalis ha szerelmes vagyok egy animehosbe,mert volt egy olyan kerdesem,hogy "Az normalis ha szerelmes vagyok egy Animehősbe? Pl: Souske Sagara." es erre azt irtak,hogy "Elképesztő mennyi tudatlan ember írogat ide.
14 évesen teljesen belefér, én is voltam nagyon régen "szerelmes" (mára már tudom, hogy ez nem szerelem volt) rajzfilmhősbe. Az ember kinövi ezt. Ha meg nem, ott már lehet baj, de még van időd:)" es ez nem normalis?:O:O:O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!