Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Van egy felelmem.14 eves lany...

Van egy felelmem.14 eves lany vagyok es felek, hogy mire akkora leszek akkor mar nem lesznek aranyos sztarok mint pl Steve Talley, Oliver James vagy Joe Jonas.. Mit tegyek? Mit kellene csinaljak, hogy ne feljek?

Figyelt kérdés
2009. márc. 7. 21:57
1 2 3 4 5 6
 21/52 A kérdező kommentje:
oszinten.itt mindenki csak komoly dolgokon agyal???mert nekem nem erossegem a komolysag!Es szerintem egy 14 eves lanynak nem azon kellene gondolkodnia,hogy mi az elet ertelme,vagy,hogy mennyi a villanyszamla....
2009. márc. 7. 22:29
 22/52 A kérdező kommentje:
amugy itt nalunk mar fel 12!es en nem vagyok egy ojan 12 eves lany aki azon agyaljon,hogy mit vegyen fel a diszkoba,mert nem jarok.mert ahogy eszrevettem a velem hasonlo koruak mar 12 evesen diszkoba jarnak,isznak,cigiznek.De en egyiket sem csinalom!
2009. márc. 7. 22:32
 23/52 A kérdező kommentje:
ja es 8.-os vagyok.
2009. márc. 7. 22:32
 24/52 anonim ***** válasza:
100%

Igen, tényleg nem. Örülj neki, ha nem kell, mert van akinek 14 évesen is túl komoly dolgokon kell agyalni... DE a komolytalanság és az idiotizmus nem ugyanaz.

Helyesen írni pedig minden korban tudni kell, mert szerintem írtó gáz...

2009. márc. 7. 22:33
 25/52 A kérdező kommentje:
szoval ez az akart lenni,hogy idiota vagyok?
2009. márc. 7. 22:34
 26/52 anonim ***** válasza:
100%

Nem, csak hülyeségek járnak a fejedben. :D

Nem panaszkodásképp írom, de én is 14 vagyok. Anyám félőrült, menekülnöm kell előle, bíróságra, rendőrségre járni... Sosem volt gyerekkorom, mert szüleim rossz házasságából adódóan (már elváltak), 9 éves korom körül a nyakamba zuhant az önállóság. Előtte pedig évekig tányércsapkodás és ordítás között éltem. Anyám vert amíg meg nem szöktem tőle apámhoz.

Tulajdonképpen irigyellek, hogy ilyeneken van időd gondolkodni... Ugyanakkor nagyon tud idegesíteni. Más dolog, ha vidám vagy, és megint más ha agymenésed van! =)

Remélem azért érzed, hogy nem bántásként írom. És bocsi, hogy magamról ennyit írtam, tulajdonképpen olyan mindegy.

2009. márc. 7. 22:42
 27/52 anonim ***** válasza:
43%
Olives James és Steve Talley tényleg jó pasi :D
2009. márc. 7. 22:45
 28/52 A kérdező kommentje:
sajnallak:(ezert halas is vagyok nagyon a szuleimnek,hogy nem kellett ilyent ateljek,mert akkor en is maskent gondolkodnek.en mar 6 evesen csinaltam magamnak az egyszeru eteleket,mert a szuleim sokat dolgoztak.De en soha nem voltam oda a komoly emberekert.De ha megkoveteli a helyzet,akkor tudok nagyon komoly is lenni.:)
2009. márc. 7. 22:48
 29/52 A kérdező kommentje:

ja es akkor normalis ha szerelmes vagyok egy animehosbe,mert volt egy olyan kerdesem,hogy "Az normalis ha szerelmes vagyok egy Animehősbe? Pl: Souske Sagara." es erre azt irtak,hogy "Elképesztő mennyi tudatlan ember írogat ide.

14 évesen teljesen belefér, én is voltam nagyon régen "szerelmes" (mára már tudom, hogy ez nem szerelem volt) rajzfilmhősbe. Az ember kinövi ezt. Ha meg nem, ott már lehet baj, de még van időd:)" es ez nem normalis?:O:O:O

2009. márc. 7. 22:55
 30/52 A kérdező kommentje:
Ja es meg Sean William Scott is ediiii!
2009. márc. 7. 22:58
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!