Van egy felelmem.14 eves lany vagyok es felek, hogy mire akkora leszek akkor mar nem lesznek aranyos sztarok mint pl Steve Talley, Oliver James vagy Joe Jonas.. Mit tegyek? Mit kellene csinaljak, hogy ne feljek?
Szia! Irigyellek, hogy ez a legnagyobb problémád, tokéletes életed lehet :)
Amúgy nem kell félned, mert ezek soha nem oregszenek meg a sok plasztikai mutéttol meg a sok sminktol :D
Princess
1: ad gyógyszert a hülyeség ellen
2: beutal a sárga házba :P
az első kommentelő voltam
Ezzel a problémával semmit, kiröhög.
Én is szoktam ilyeneken gondolkodni néha, de én speciel azon, hogy vajon a gyerekeim, unokáim milyen zenén fognak felnőni? Ma már a legtöbb csak pénzes bohóc, aki semmi hanggal nyivákol... Ettől függetlenül NEM rettegek. Ez tényleg elég abnormális dolog szerintem. Első lépésben próbálj kilépni a fanatikusan rajongó rózsaszín kis világodból. 14 évesen illene. Azon kívül örülj, hogy tényleg ez a legnagyobb problémád... Vond meg magatól egy időre a zenecsatornákat és a szennylapokat, lazíts, lógj a haverokkal, és NE foglalkozz az "aranyos" sztárokkal. És ne menj orvoshoz, mert ez csak a korod, és a remek életed hatása. Ha valósában nincs olyen hiper-szuper életed, akkor bocs, bár nem tartom valószínűleg, hogy ezesetben velük foglalkoznál.
:P De most komojan,kell nekem egy ojan pasi mint Dwight Stifler (Steve Talley):((:((
XD XD XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!