Tudtad, hogy tudatosan mérgeznek minket?
http://www.youtube.com/watch?v=hPDvM3x1Szw&feature=related
(azért itt kérdezem, terjesztem, mert ebben a témakörben több emberhez jut el)
Nos mi a véleményetek a videóról? (2 részes)érdemes megnézni, szánj időt rá!
A kevésbé egészséges élelmiszereket kösszű kiszűrni: olcsók
Akinek nincs pénze jó minőségű, egészséges kajára az csak magára vethet.
16:33, azért ez a pénz-dolog nem így működik, főleg Magyarországon, de ebbe most ne menjünk bele.
Ami pedig a többit illeti, ha megnézed az összetevők listáját, kb. ugyanabból áll az olcsó sz@r meg a világmárka is, csak a gyártó logójáért kell többet fizetni, nem azért, mert egészségesebb.
Szégyen, hogy egy olyan volumenű film, mint a Kút fölé ilyen gagyi sz*r videót tesznek..
ez mérgezi magyarországot..
Két véleményem született róla, egy ami vele és egy ami ellene van.
Vele: A srác aki a videóban beszél szóról-szóra igazat mond (ezt gondolom én) valóban szinte már mindenben és mindenbe méreganyagok vannak amik közül súlyos egészség ügyi problémák adódnak-adódhatnak, a chips, a cola, a cukor, a gyors kaják még ebbe a mikrohullám sütős dologban is van igazság. Azt mondják hogy a gyógyszerek azért vannak hogy az emberi szervezetet elősegítse a gyógyulásban viszont abban is elősegíthetnek hogy rosszabbá tegyék azt vannak gyógyszerfüggők akik akkor is szedik mikor nincs is rá szükségük ez a gyógyszerfüggőség is ahhoz a kategóriába tartozik amiknek túlzott szedése (fogyasztása) az emberi szervezetet ronccsá teszi ebbe a kategóriába tartozik a drog, gázozás, cigaretta minden amire az ember rászokhat és nem akar elereszteni. A víz sem 100%-an tiszta és baktérium mentes ugyanis azt a vizet is feldolgozzák (szűrik, fertőtlenítik) amit mi naponta leeresztünk a lefolyón és lehúzunk a WC-én. A "háttéremberei" képesek szinte bármit piacra dobni ami nyereséget hoz a konyhára és ami azt is hoz egy jó darabig tehát tovább támogatják és forgalmazzák. De ha belegondolunk a mai világban már maga az élet is méreg csak ki kell nyitnunk a szemünket és kicsit jobban körülnézni benne, bármit eszünk, iszunk, érzünk, belélegzünk valami mérget tartalmaz ami csak károsítani tudja az embert és amivel már nem tud mit csinálni. Beindítottunk egy olyan folyamatot amiből már képtelenség kibújni alóla.
Ellene: Bár annak ellenére hogy igazat mond mégis mindent méregnek titulál ami kicsit túlzás, valóban károsak amiket az ember naponta elfogyaszt de most komolyan ő nem fogyaszt ilyeneket? Főleg csapvizet vagy egy kis édességet ami szeme szájnak ingere? A videóban olyan dolgokat is megemlít amiket még ő maga is csinál vagy csinált még egykoron (ilyen például az iskolás rész) minden olyan élelmiszert felhoz és méregnek mond amit ő maga is jóízűen elfogyaszt, egészségesen kéne élni de azzal már elkéstünk mi mindannyian egy rendszer részei vagyunk amiből lehetetlen az elszakadás és ez a rendszer a mai emberek által létrehozott szervezet más szóval KÖZSÉG amiből mindenki részesül. Ha egészségtelen ételeket, italokat, levegőt, tisztítószereket, berendezéseket fogyasztunk és használunk akkor bele kell törődni abba hogy akkor egy egészségtelen rendszerben (községben) élünk amit mi magunk teremtettünk és tartunk fen amit az embernek élvezetet ad arról nem mond le mert valaki vagy valakik azt mondják hogy az rossz nagyon is ragaszkodóak vagyunk az olyan dolgok iránt ami számunkra örömöt hoz ilyen pl.: a hamburger vagy a coka cola vagy az autók és még sorolhatnám. A Terminátor 2. Ítélet napja című filmben hangzott el az a szó hogy a VÉRÜNKBEN VAN AZ ÖNPUSZTÍTÁS hát gondolom nem kell részleteznem azt hogy mire érthette ezt a kis mondandóját.
Én laborba dolgozok ezeknél 1000x veszélyesebb vegyszerekkel!
Kevés az olyan hozzáadott adalékanyag, amely akkumulálódik a szervezetben. Ezen az alapon a mikro sokkal veszélyesebb, mert szabad gyökök keletkezését segítheti elő.
Az biztos, hogy ez így nem természetes, de az ember már feladta a függetlenségét a kényelemért cserébe.
Tom Benko válasza:
"Na ja. Direkt ki akarják irtani az emberiséget, beleértve magukat is..."
Angela Merkel es Barak Obama nem ugyanazt a H1N1 oltast kapta mint a vilag lakossaga. Ok higgany menteset kaptak, olvass, nezz utana.
Én tudom,h.igazak!
Köszönöm,h.elolvashattam általad!
Te jót akartál de vannak akik tényleg homokba dugják a fejüket!Nagyon meg kell gondolni mit veszünk és mit eszünk meg!Felelősséggel tartozunk a gyermekeink felé a saját és az ő egészségük terén is!Azért is köszönöm mert egy csomó előadást is megtaláltam a kattintásnak köszönhetően!Üdv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!