Szerintetek ki írta a Bibliát?
Figyelt kérdés
http://www.youtube.com/watch?v=KGIkPUlj-Fw
Aki tud románul az jót röhöghet rajta, de ettöl függetlenül mit gondoltok,ki írta a bibliát.
2011. ápr. 28. 20:46
1/10 anonim válasza:
Béla a szomszéd kertész... amugy meg nemtudom, valami Egyiptomi pap
4/10 A kérdező kommentje:
Nem pontos választ szeretném, valójában nem is szeretném tudni rá a pontos választ mert azt úgyis magtalálom a neten, én arra vagyok kíváncsi hogy az emberek akik itt járnak mit gondolnak erről.
2011. ápr. 29. 23:02
5/10 anonim válasza:
Ókori próféták+a tanítványok meg Pál.
7/10 anonim válasza:
Valami ókori emberek akik unatkoztak.. szerintem amúgy is csak viccnek szánták, vagy skizofrének voltak. Aztán valakik elkezdték őket utánozni, kitalálták hogy ők akkor írnak egy Koránt..
amúgy meg az is lehet, hogy tényleg Isten ihlette a prófétákat, de ennek az esélye szerintem elenyésző.
Végülis mindegy ezen gondolkodni, soha nem tudjuk meg :DD
8/10 anonim válasza:
:)))))))))))))))))))))))))))))))))))
Eminescu :))))))))) Alecsandri..aldja meg hektor a fejuket ! :)))) becsinalok:))
popa care fura :))
9/10 anonim válasza:
amugy Pal is apostol volt,tht tanitvany..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!