Mi a véleményetek az öngyilkosságról?
Figyelt kérdés
Valahol olvastam, hogy északon az öngyilkosságot a végső győzelemnek gondolták a test felett. Érdekes elgondolás, hogy az öngyilkossággal felülemelkedünk legalapvetőbb ösztönünk felett, így az öngyilkosság a lehető legtudatosabb emberi tett ami lehetséges. Kíváncsi vagyok, hogy mit gondoltok: önmagunk megölése bátor, vagy gyáva tett-e?2011. ápr. 26. 20:30
11/12 anonim válasza:
"Olyan mintha külföldre mennél"
Viszont ez a jegy csak oda szól...
12/12 anonim válasza:
Nos egyik válaszoló nem tudom melyik aki azt mondta,hogy ,,mennyire szenvednének a család tagok,a barátok" na szóval ,aki öngyilkos akar lenni annak lehet az egyik fő oka,hogy nincsenek barátai a családtagjai akik meghallgatnák és ezért magában tartja az érzéseit ami szépen,lassan megtörik túlságosan és számára nincs más kiút,vagyis nem bírja senkinek elmondani.És lehet igaza van ha nincs családja se barátja nincs aki utána sírna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!