Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mi az adrenalin löket?

Mi az adrenalin löket?

Figyelt kérdés
2009. márc. 5. 19:28
1 2
 11/14 anonim válasza:

http://www.youtube.com/watch?v=RQkEwn3cQns

Tekerj bele 4 percig.....ez a sokáig tartó hihetetlenül magas adrenalin hatása :)

2011. jan. 30. 18:57
 12/14 anonim ***** válasza:
nagyon baró érzés... főleg ha belősz egy kicsit a szervezeted által termelt melé, akkor aztán pörögsz :D, egyszer barátom szívbetegségére mesterséges adrenalint használt, és kaptamtőle egy negyed adagot, aztán mikor kedvem támadt belőttem, nagyon durva...
2012. júl. 1. 22:40
 13/14 anonim ***** válasza:
alap állapotban az izmaink, főleg kar és láb +vállizmaink akkora erőt tudnának kifelyteni, ami már saját magukra nézve káros lenne. a testünk ezért úgymond lekorlátozza a teljesítményt hogy ne legyen bennünk kár.(pl izomgörcs) Viszont ha adrenalin löketet kapsz (sokat termelsz rövid idő alatt), akkor ez a "korlát" kibővül. Videók vannak arről, hogy emberek ilyen hatás alatt autókat emelnek fel, ha valaki alászorul. Tehát ha a saját, vagy más élete múlik rajta, akkor az adrenalin amit termelünk elég ahhoz, hogy normál erőnk többszörösét kifejtsük
2014. okt. 19. 22:41
 14/14 anonim válasza:
Csak akkor van gáz, ha az izmaink eltörik a csontjainkat, gondolom ezért is vannak azok a korlátozások. Láttam már nem egyszer olyant, hogy valaki annyira erőlködött, akár szkander, akár kosárlabda, gördeszkánál is, megfeszült az izma, és eltörte a saját csontját. Utóbbi kettőnél a talajra való rossz érkezés is hozzájárult. De a szkander nagyon kemény volt amit láttam. Konkréten a felsőkar csontját törte ketté. Szóval azért nem árt óvatosnak lenni.
2018. szept. 4. 09:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!