Amikor egy esemény hatására a szervezeted nagy mennyiségű adrenalint szabadít fel.
2009. márc. 5. 20:15
2/14 anonim válasza:
Az egy szerintem nagyon jó érzés én mindig ahhoz tudom hasonlítani mikor kiskorodban magasra lökted magad a hintán és a szíved majd kiugrik nah az az adrenalin löket és még sok más dologgal elő lehet idézni de nekem mindig ez ugrik be mikor ezt a kifejezést hallom:)
2009. márc. 5. 20:18
3/14 anonim válasza:
Amikor valami annyira meginspirál, megmozgat, megérint, dühít, vágyat ébreszt benned, vagy olyan heves érzést vált ki belőled, hogy úgy érzed bármire képes lennél, és valóban ilyenkor sokkal erősebbek, gyorsabbak vagyunk.
Azt érzed, majd szétrobbansz az energiától.
2009. márc. 5. 22:46
4/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat:)
De nem tudná valaki meg mondani hogy az adrenalin löket hatására mennyire leszünk erősek vagy épp gyorsak vagy esetleg vannak ilyen videók?
2009. márc. 6. 13:42
5/14 anonim válasza:
Nézd meg az Alkonyat c. filmet (2008), abba a srác pont ilyen!
Magas az adrenalin szintem.És anyukám liften ment én a lépcsőn.És előbb feljutotam mint az anyukám.Pedig
a 9.cefiken lakunk.''Szeretem az adrenalint''':)
2009. júl. 6. 10:14
8/14 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat és már láttam az alkonyatot és ott a srác vámpír:D
2009. júl. 15. 20:22
9/14 anonim válasza:
Az adrenalin loket az amikor hirtelen teli leszel energiaval gyorsabb es erosebb lesze halotam mar ojat hogy valaki kepes felemelni 1 kisseb kocsit de nem tom hogy igaz-e de miert ne lenne igaz?
2009. nov. 20. 20:08
10/14 anonim válasza:
Egy bizonyos esemény például stressz hatása, ami után a test a mellékvesekéregből kiválasztja az adrenalium nevű hormont (az adrenalint), felkészítve a testet egy védekező üzemmódra. Az erek összeszűkűlnek a szív gyorsabban ver, lecsökken a test reakcióideje. Hatására mind a test mind a szellem egyaránt átlagon felül teljesít! Hoszzú távon a test gyors leépülését eredményezheti. Viszont segít életben maradni bizonyos helyzeteknél, illetve előnyt kovácsolni (lásd sport)! Összefoglalva az adrenalin löket egy plusz erő forrása.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!