Mi az, amitől megnő az adrenalin szintetek, amit nagyon izgalmasnak tartotok?
Hy.
Nem írtál sokat.Nekem is nagy kedvencem,és én is ugyanabba a cipőbe járok mint te.Én ezt kívánnám csak a Dokikkal na mind1.Nem tudok ötletet adni mivel te (és én is) a baráti kalandokat/bulizásokat szeretnénk.Valamit ,amit ellehet tárolni későbbre is.Annyit tudok javasolni ,hogy járj bulizni (bár nem tudom hány éves vagy),pasizz (gondolom lány vagy a Nacából).
Annyi vigasztaljon ,hogy szinte nem létezik ilyen az életben mint az Így jártam anyátokban (ennyi kaland).Ahogy kivettem a fogalmazásodból lehetsz úgy 13-17 között.Ne félj, az életedben jönnek még azok a pillanatok amit elmondhatsz a gyerekeidnek/unokáidnak(<---HIMYM :) )Pl:az egyetemi élet.
Kitartás!:)
17/F
14evesen bungee-jumpingoltam eloszor a 2005-os Szigeten - a hugomat es anyamat is " elvittem". 70000 ember kozott a 46-7 kilommal az elso sorban csapoltam Korn koncerten, mert akkoriban ok voltak a kedvenceim.
16evesen egy Cesnat veettem - csak a botkormany- Budapest felett en kanyarodtam ra a leszallopalyara es en kezdtem meg az ereszkedest.
18evesen ukra bungee jumoingoltam a volton- ez vmiert nagyobb adrenalin volt, talan mert mar idosebb voltam es jobb a veszelyerzetem.
9.egyetm1.2. Sbowboardoztak 9. Ben veletlenul ugratta. Is 2-t az elso kiraly volt a masodik nagy zako.
5.-tol9-ig sieltem meg egy napot most gyerekkent iszonyat tempoban szaguldoztam lefele paros leccel par carvinggal h tanarno ramszolt h az osztrakok le fognak tiltani a palyarol ha igy megyek - vmiert mar nem merem neki ugy megereszteni mint akkor kar volt az a par ev kihagyas
Es adrenalinloket meg3 futni a vonat utan mert ha nem lesz meg az orai alairasom atkerulok koltsegteritesesre ami felevente 1 milla plusz egyeb...
Ilyesmik amik kiemelkedonek mondhatok az eletemben habar amikor elvesztunk az erdoben a barataimmal az se volt semmi... Vagy a "szikla/falmaszasaink"...
Lány vagy fiú vagy?
Jobb adrenalin forrás nekem a motorozásnál nem létezik. 3mp alatt eléred a 100-at. 1. fokozatban már 120-al mész és még vissza van 5! Leírhatatlan élmény, egyszer át kell élni mindenképp. Ahogy írták előttem tényleg függőséget okoz. Akár mit csinálnának velem erről egyszerűen nem tudok lemondani.
A másik a bulizás. Amikor belépek egy discoba úgy érzem hazajöttem. Ha nem iszok semmit akkor is eufóriában vagyok. Általában egyik barátommal megyek, 100%-ban a bulira és az ismerkedésre (csajozásra) koncentrálunk.
Lehet először nem fog tetszeni, mert a nappali tapasztalatidat nem tudod majd az éjszakában hasznosítani. Más szabályok szerint működik, kell egy 50-100 buli mire átlátod a dolgokat. Ha viszont belejössz, akkor az éjszaka hatalmas élményforrás.
3. Vagyok. Jah anyum eleg fiatal szal noveremnek szoktak gondolni, igy eleg furi a kapcsolatunk teso-anya-baratno kozott mocorog xD ami azert ugye felvet neha problemakat.
Am ha 15 vagy es lany az is klassz ha elmentek turazni erdobe sztem iszonyat klassz erzes amikor a Bukkbol latod a hegy szelerol a Tisza tavat! Vagy ahogy fuj a szel es te ott allsz a szikla szelen!
Akkor pl en am felek a lepcsoktol. Megmaszni az egri minaretet es fent korbemenni a bena korlatoknal ami olyan mintha mindjart leszakadna is adrenalinloket nekem. Vagy az egri var falara ultem ki egyszer es a labamat lobaltam es ugy fujtam buborekokat, persze ehhz ki kellett maszni a szelere. Vagy ugyanott leugrattam a kicsi kutba es a bnom meg a hugom huzott ki.
De adrenalin az is ha biciklivel szaguldasz, tekersz ezerrel. Vagy hegyre feltekersz es utana legurulsz iszonyat sebesseggel - ne kanyarodj el a vegen mert hatalmasat esel mint az egyik bnom.
Vaaaagy strandon fejeseket ugrani. A csak ha tudsz uszni. En szaltot sosem
Mertem mert parazom h beverem a fejem, de unokaocsemek mindig igy ugralnak.
Vagy AQUAPARK! es oda tuto elengednek. Van par csuszda h majd bexarok! Hajduszoboszlon pl. Ha jo lendulettel indulsz neki a szabadesesnek akkor kajak szabadesel es nem a meredek csuszdan mesz le hanem. Levegoben! Vigyazat popo ne erjen le a gumiban mert bevered de nagyon a segged :)
Akkor Balaton atuszas! Mar 7 eve akarom... Most meg mar tuti nem birnam, bezzeg gyerekkent...
Faramaszas :)
Vagy rosszalkodas: becsengetni hazakba es utana elfutni, mi ezt 11-12evesen csinaltuk Egerben xD
Back to bike. Tanulj meg kez nelkul menni. Vagy megemelni az elso kereket. En anno kez nelkul mentem vegig az utcankon es utana a baratnoim is megtanultak. En unokabatyamtol tanultam elotte.
Adrenalinloket amit nem ajanlok: ellogni iskolabol es a varosban maszkalni.- a legtobben nem tartjak ugy az atlagukat utana. Vagy bujkalni cigivel- :( most probalok leszokni.
Vaaagy irtad h tancolsz! Szertornan gondolkodtal mar? Edz es hajlekony is leszel tole. Amikor a gerendan ugral az ember az iszonyat jo! Foleg a vegen kezenallasbol oldalra ugras. Vagy felemas korlat. Esetleg talajgyakorlatok: kezenatfordulas, Rundel-sparga.
Foci is klassz en is nagyon szerettem de nem sokat jatszottunk tehat altalanosban meg tartottam a fiuk szintjet de utana mar nem. De azert a 10-1 fiu-lany meccsen en rugtam azt az 1 golt! xD
Gorkori, korcsolya?
A spoerok alapvetoen jok az ilyenekre!
Kosar, kezilabda stb.
Nezz korul a suliban h milyen lehetosegek vannak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!