Szerintetek elegendő indok azért nem menni Pestre egyetemre, mert nem szeretem a várost, illetve mert nem is szeretnék a későbbiekben sem itt élni, és a gyerekeimet inkább majd valami vidéki városban szeretném felnevelni?
A levegő az utóbbi időben romlott el, aki pl 35-40 környékén született, az természetesen nem ilyen állapotok között nőtt fel.
Aki azt mondja, hogy BP-n jó levegőt venni, az vagy hazudik, vagy még nem volt tiszta levegőn.
Tapasztalat, hogy vidéken kedvesebbek az emberek, nem mindenki a saját dolgával, bajával törődik csak(tudom, nem helyes így általánosítani, de én ezt tapasztaltam, és tudom, vannak kivételek is).
És én nem úgy akarom felnevelni majd a gyerekeimet, hogyha kiakarnak mozdulni otthonról, akkor a belvárosban csavarogjanak a dugóban pöfögő autók mellett.
Amúgy meg olvastam, hogy nagyvárosban élni ÁTLAGBAN kb(nem emlékszem pontosan) 1500-3000 nappal rövidíti az életet. Az nem kevés, és én szeretek élni:).
"Ha el akarsz valamit intézni: BP."
Bárhol máshol is el lehet intézni a dolgainkat, nem kell ahhoz bp-re menni. Képzeld el, ha az egész ország bp-re mászkálna. Katasztrófa lenne.
"ha valamit akrasz venni, tutti, h CSAK Bp.-en lesz."
Nem. Felmegyek netre, és ott minden van. Ráadásul kihozzák a kapum elé. A netes ár még úgy is megéri, hogy fizetni kell a futárnak.
Egy dologban van csak igazad, ott legtöbb a lehetőség ha szórakozásról, és a pénz hülyeségekre való elveréséről van szó. Azért meg nem fogok felköltözni :)
A levegőszennyezettség pedig nem kitalált indok. Nem mindegy, hogy 60 évesen a tüdőgondozóba mászkálsz minden héten vagy önfeledten élsz mert kapsz levegőt.
OK, igazatok van mindenben!
Nem kell Pestre jönni!
Pont ez az, amitől én is félek.
Úgy gondolom, hogy az egyetemi időszak nagyon meghatározó, ezért kéne már akkor vidékre mennem...
Majd csak fogok(még másfél év mire elkezdem), valószínűleg gazdinfót, és ha már elkezdem szeretném MSc-n végezni.
Debrecenben gondolkozom.
Debrecen jó ötlet.
Én is Debreceni vagyok, nem kis város, megvan benne minden ami kell, de mégsem az a tipikus nagyváros. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!