Tom Benko kérdése:
Miért veszik rossz néven az ezoterikusok, ha értelmesen válaszolok nekik?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 10. 10:07
11/20 anonim válasza:
Na, megjelentek az ezotéria fan válaszolók is...
12/20 anonim válasza:
Elolvastam a hozzászólásaidat is, - hát nem vagy egy buta ember, így nem is értem a mostani kérdésedet. Olyan, mint egy sértődött, megszeppent gyermeké, aki nem vette észre a közte és a korábbi "vitapartnerek" között meglévő kategóriakülönbséget.
13/20 anonim válasza:
És erre mit válaszolsz?
http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__joslas__1687645-szer..
14/20 A kérdező kommentje:
mondoshawan:
Van egy sejtésem, és kíváncsi vagyok, helyesen látom-e a dolgot.
2011. ápr. 13. 21:20
15/20 anonim válasza:
Mert belegázolsz a bugyuta hitükbe és ezt illendő kapával-kaszával megbosszulni. Primitív fajankók sajnos, vagy azzá lesznek. Menekülnek. A világ elől, önmaguk elől. Ha rákerdezek, hogy tulajdonképpen mi is az a frekvencia, örökké csak mellébeszélnek. Meg hogy az nem 'az' a frekvencia, ez egy teljesen más.. Sötét középkor jelenbeli helytartói. Magyarul szóra sem érdemes az egész. Pszichológiai eset a legtöbbjük. Ez nem szitokszó, csak tanulmányoztam már jópárat. Érdekel az emberi psziché. Na, erre gondoltál?
16/20 A kérdező kommentje:
Arra gondoltam, hogy majd ők megmondják, de nem sikerült.
2012. júl. 20. 12:48
17/20 anonim válasza:
Én nem venném rossz néven, igaz nem vagyok "elvakult" ezoterista. Az ezotéria mint téma elég tág, én látok értelmes összefüggéseket bizonyos "ágazatokban". A csillagjegyek meghatározásaival(mint emberi jellemzők) is nagyjából egyetértek, ellenben a jóslásban nem hiszek. Próbálom józan paraszti ésszel vizsgálni a dolgokat. Úgy vélem ezen tudások nagy része régi tapasztalati tudás, ami aztán sok humbukkal lett teleszórva, ami megnehezíti a tisztánlátást.
18/20 anonim válasza:
Mert lehet, nem értelmesen válaszoltál. De ez így túl általános. Konkrétabban? Mikor, mivel van problémád?
19/20 anonim válasza:
Mondjuk, amiket a telepátia kapcsán írtál, azokat jóindulattal sem lehet értelmes válaszoknak nevezni. Agyament tagadás, semmi egyéb.
20/20 A kérdező kommentje:
Hol is?
2016. febr. 18. 11:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!