Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Lehet valami alapja ennek a...

Lehet valami alapja ennek a "rémhírnek"? Bővebben alul.

Figyelt kérdés

Szóval az egyik közösségi oldalon terjed egy hír az Ázsia centerről(ahol amúgy eddig csak egyszer jártam,de a pletyka mégiscsak foglalkoztatja az emberek java részét).

Tehát a történet ez lenne:

[link]

2011. ápr. 6. 12:35
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

:)

Viszont valamit nem értek... ha léteznének csapóajtók, meg elkábítós szmogok, vagy vattapamacsok vagy más, akkor miért maradna normális ember a fülkébe, nemde???? ha úgy érzem hogy szédülök és van még 10 másodpercem, hogy összeessek akkor magamra kapom a felsőm és kimegyek a fülkéből... a csapóajtósnál meg ha valaki feltűnik, elkezdek visítani, nemde???

De ilyen helyzetben bárhol kerülhet az ember, nem csak a kínaiban, bármelyik boltban...szóval szerintem ez csak lejáratókampány része, hogy az ottani üzletet felszámolják, és a többi méregdrága boltok jól járjanak...

Meg különben is nálunk nem is létezhet semmilyen csapóajtó, mert a próbafülkék a frontüvegnél vannak (bematricázott ablaknál), oldalt pedig másik próbafülkék vannak... XDDDDDDD

2011. ápr. 6. 13:02
 12/14 anonim ***** válasza:

Nem valószínű. Ha meg mégis - annyi ember van pesten, mindenki vásárol, minimális az esély, hogy pont én szívjam meg. Különben ennyi erővel ne menjek be semmilyen boltba, hiszen honnan tudom, hogy akár a promodban nincs ilyen?

Az embereknek kellenek a borzongató hírek. Hát nekem nem :D

2011. ápr. 6. 13:12
 13/14 anonim ***** válasza:

HOAX! HOAX! HOAX!

Ajánlom figyelmetekbe az Index Hoaxkábelét, ha mindenki elolvasná, kevesebb lenne a Fwd: Fwd: Fwd: Fwd: levél wiwen, bárhol.

2011. ápr. 6. 13:17
 14/14 anonim ***** válasza:
Azért annak elég nagy visszhangja lett volna, ha találnak a próbafülkében egy kopasz nőt.
2011. ápr. 6. 13:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!