Lehet valami alapja ennek a "rémhírnek"? Bővebben alul.
Szóval az egyik közösségi oldalon terjed egy hír az Ázsia centerről(ahol amúgy eddig csak egyszer jártam,de a pletyka mégiscsak foglalkoztatja az emberek java részét).
Tehát a történet ez lenne:
Az ázsia center az mi az a kínai bolt????
(bocs hülye kérdés de még így nem igazán láttam kiírva...)
Meg Kecskemét egyik kínai boltjáról is terjengett egy ilyen pletyka. Városi legenda csak.
Úgy tudom, hogy tönkre is vágódott az az üzlet és bezárt.
Köszi az infót...
Szerintem ha valakiből ki akarják szedni a szerveket azt este egy sötét sikátorba is megtehetnék...vagy egy metró megállóba...az emberek úgysem segítenének az áldozatnak, hanem csak a fejüket csapnák el,másra nem képesek.
Én jártam a kínai piacon is (józsefvárosin) tök egyedül, nő létemre. Ott max megnéztek és mosolyogtam rájuk, de egyáltalán nem is éreztem azt hogy jaj most le fognak ütni.
Én a kamerákat szoktam megnézni, mert már nem egyszer vettem észre hogy a kínai üzletekben úgy van felszerelve hogy "belássanak"...azt viszont nem tolerálom...
Egyrészt ezen felröhögtem!
"az Ázsia Center próbafülkéjében elkábítottak egy lányt, és lenyírt hajjal, kábultan találtak rá. Szervkereskedelem?"
Ellopták a haját = Szervkereskedelem?? Mivan?! =)
Másrészt a post később hivatkozik egy bizonyítottan hoaxra is:
Így, gondolom, ez is az, és ha elég sokan rémisztgetik ezzel egymást, feltételezem ez is felkerül az index oldalára a hoaxok közé
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!