Szeretitek Fluor Tomit?
ma 16:19-essel tudok nagyon egyetérteni.. Csak én még a tv-ben láttam is interjúkat vele.. hát nincs valami magas agyiszinten se ez az ember... Beszélni alig tud.
Én ki nem állhatom.. Hugom meg olyan agymosott, hogy azt a hányadék mizut hallgatja minden délután..
Én a régit is és a mostanit is szeretem:)
Sokan mondják,hogy "vissza a régi fluort" nade emberek, nekem ha valami nemtetszik, azt eleve nem hallgatom. Attól,hogy ő áttért egy másik műfajra ti még simán nyomathatjátok a *ecigránát meg a többi filigrános számot, a többit meg egyszerűen nem hallgatjátok megaztcső. :)
tegnapelőtt 21:38 - Teljesen egyetértek!
Akkora egy nemnormális nép vagytok ti, hogy az nemigaz... Ahogy az említett 21:38-as leírta - Miért foglalkoztok vele, ha nem szeretitek? Egyszerűen képtelen vagyok felfogni, hogy ennyi paraszt mint ti, egyrakáson, miért nem bírjátok megérteni? Deh, mindegy hiába jártatom a pofám, akik fogyik azok azok is maradtak és kész... Azt lehet lepontozni, a GYIK nem azért van hogy paraszt módjára b.uzizzatok. Asszem nem ártott nektek semmit az a srác -.-" Én találkoztam már vele, kib.aszott kedves volt, és semmi nagyképűség.. egyszerűen Ti HÜLYÉÉK VAGYTOK!! azt cshőő -.-" (mehet a dislike ;))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!