Mi a pécsi Civilcom Egyesület telefonszáma?
A Facebookon elérhető a "Civilcom károsultak klubja" c. oldal. Kérek MINDENKIT, aki eddig írt erre a kérdésre, illetve a másik hasonlóra, lájkolja az oldalt, és szóljon hozzá érdemben a témához. Remélem, ebben a formában egyszerűbb, de hatékonyabb lesz a kapcsolattartás és egy estleges közös fellépés lehetősége. (A GYK végülis mégsem fórum, ne éljünk vissza a türelmükkel.
Mindenkinek köszönöm: szekalmix
Kutas László Produkció Bt, Pécs, Lenke utca 2
Ez a Kutas az a kutas...
Levél Civilcoméknak:
Kutas László, Civilcom Egyesület!
Más elérhetőség nem lévén, ezúton szólítom fel Önt, hogy haladéktalanul tegye közzé az "úgynevezett" nyertesek listáját!
Csalás gyanúja miatt pertársaságot alakítunk a Civilcom ellen, melynek jelenleg 30-nál több résztvevője van, és ez a szám napról napra emelkedik. Minősíthetetlen az az eljárás, ahogy Önöknél a dolgok történnek, ezen még a késve megküldött számlás sem javítanak.A Civilcom károsultak klubja nevében felszólítom, hogy amennyiben nem tesz eleget adatszolgáltatási kötelezettségének, a"donációs" díjat haladéktalanul utalja vissza a befizetőknek:
A-Z Egyesület, Debrecen
Nekem már a pályázat kiírásakor is gyanús volt a dolog. Ezt kérdeztem már akkor:
"Tisztelt Címzett!
"Szervezetek/intézmények komplex számítástechnikai infrastruktúra fejlesztése" című pályázati kiírással kapcsolatban szeretnék érdeklődni.
A pályázati kiírás nem tartalmazza a rendelkezésre álló keretösszeget, várható nyertes pályázatok számát. Mivel civil szervezetünknek a 4.850 Ft-os regisztrációs díj komoly költség, ezért tudni szeretnénk, hogy kb. milyen esélyeink vannak a pályázás során."
2010. dec. 13-án ezt a választ kaptam:
Jelen pályázati konstrukció keretében, a változó támogatási
intenzitásnak megfelelően, a várható nyertes pályázatok száma kb.
200-250 db, így komoly eséllyel tudnak indulni a pályázaton.
Üdvözlettel,
Marsalkó Richárd
elnök
CIVILCOM Egyesület
Jelentkezzen egy nyertes, kíváncsi vagyok rá!
A Civilcom és a KLK tender honlapjára felkerület ugyanaz a szöveg negyhirtelen:
"Tisztelt Intézmények, Szervezetek!
Az egyesületünk életében történt változások és egyéb technikai problémák miatt a regisztrációs díjról kiállított számlák megküldését csak a múlt héten tudtuk befejezni. Amennyiben valamilyen oknál fogva bármely intézmény, szervezet nem kapta meg, kérjük jelezze az alábbi adatok megadásával a "szamla@civilcom.hu" e-mail címre:
Név:
Cím:
Befizetés dátuma:
Megértésüket és türelmüket megköszönve tisztelettel,
CIVILCOM Egyesület"
Érdeklődve várom a fejleményeket!!!!
Tisztelt Mindenki!
A Logikusakk Oktatási Kulturális és Sport Egyesület elindított egy kampányt a KLK Tenderrel valamint közreműködve a www.pafi dalon.
Ott olcasgaó minden.
Azt szeretném kérdezni tudja valaki pontosan, hogy a Facebookon hol található meg ez a fórum erről a témáról?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!