Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mi a pécsi Civilcom Egyesület...

Mi a pécsi Civilcom Egyesület telefonszáma?

Figyelt kérdés
2011. márc. 30. 04:31
1 2 3 4 5 6 7
 41/63 A kérdező kommentje:

A Facebookon elérhető a "Civilcom károsultak klubja" c. oldal. Kérek MINDENKIT, aki eddig írt erre a kérdésre, illetve a másik hasonlóra, lájkolja az oldalt, és szóljon hozzá érdemben a témához. Remélem, ebben a formában egyszerűbb, de hatékonyabb lesz a kapcsolattartás és egy estleges közös fellépés lehetősége. (A GYK végülis mégsem fórum, ne éljünk vissza a türelmükkel.

Mindenkinek köszönöm: szekalmix

2011. ápr. 21. 12:53
 42/63 apache80 válasza:
Mi a számlát épp a mai nap kaptuk meg. Ez volt az első írásos "nyom" az egyesülettől, de semmi egyéb értesítés nem érkezett. Érdekes, hogy az egyesület honlapján is szereplő cím helyett, a borítékon más cím szerepel: 7626 Pécs, Lenke u. 2. A számlán eladóként viszont már a Felsőmalom utcai cím áll.
2011. ápr. 22. 13:26
 43/63 A kérdező kommentje:
Ez a Lenke utca már előjött nekem a kutatgatás során. Vagy az előző, vagy a jelenlegi elnökhöz köthető másik szervezet címe
2011. ápr. 22. 15:34
 44/63 A kérdező kommentje:

Kutas László Produkció Bt, Pécs, Lenke utca 2

Ez a Kutas az a kutas...

2011. ápr. 22. 15:39
 45/63 A kérdező kommentje:

Levél Civilcoméknak:

Kutas László, Civilcom Egyesület!

Más elérhetőség nem lévén, ezúton szólítom fel Önt, hogy haladéktalanul tegye közzé az "úgynevezett" nyertesek listáját!

Csalás gyanúja miatt pertársaságot alakítunk a Civilcom ellen, melynek jelenleg 30-nál több résztvevője van, és ez a szám napról napra emelkedik. Minősíthetetlen az az eljárás, ahogy Önöknél a dolgok történnek, ezen még a késve megküldött számlás sem javítanak.A Civilcom károsultak klubja nevében felszólítom, hogy amennyiben nem tesz eleget adatszolgáltatási kötelezettségének, a"donációs" díjat haladéktalanul utalja vissza a befizetőknek:

A-Z Egyesület, Debrecen

2011. ápr. 27. 11:18
 46/63 Nyugdíjasok Egyesüle válasza:
Nyugdíjasok Egyesülete Pécs - mi is pályáztunk, nagyon csalódottak vagyunk. Mondjuk az már az elején gyanús volt, hogy csak emailben tartottuk velük a kapcsolatot, sehol egy telefonos elérhetőség. Mára pedig az emailcímük is megszűnt. Természetesen benne vagyunk közös feljelentésben, perindításban is, felháborító, ha tényleg kamu az egész! Facebook-os oldalt megtaláltam, mik a további teendők, hova forduljunk panasszal először?
2011. ápr. 27. 12:04
 47/63 Varga-Kiss Zsófia válasza:

Nekem már a pályázat kiírásakor is gyanús volt a dolog. Ezt kérdeztem már akkor:

"Tisztelt Címzett!

"Szervezetek/intézmények komplex számítástechnikai infrastruktúra fejlesztése" című pályázati kiírással kapcsolatban szeretnék érdeklődni.

A pályázati kiírás nem tartalmazza a rendelkezésre álló keretösszeget, várható nyertes pályázatok számát. Mivel civil szervezetünknek a 4.850 Ft-os regisztrációs díj komoly költség, ezért tudni szeretnénk, hogy kb. milyen esélyeink vannak a pályázás során."

2010. dec. 13-án ezt a választ kaptam:

Jelen pályázati konstrukció keretében, a változó támogatási

intenzitásnak megfelelően, a várható nyertes pályázatok száma kb.

200-250 db, így komoly eséllyel tudnak indulni a pályázaton.

Üdvözlettel,

Marsalkó Richárd

elnök

CIVILCOM Egyesület

Jelentkezzen egy nyertes, kíváncsi vagyok rá!

2011. ápr. 27. 14:57
 48/63 anonim válasza:

A Civilcom és a KLK tender honlapjára felkerület ugyanaz a szöveg negyhirtelen:

"Tisztelt Intézmények, Szervezetek!

Az egyesületünk életében történt változások és egyéb technikai problémák miatt a regisztrációs díjról kiállított számlák megküldését csak a múlt héten tudtuk befejezni. Amennyiben valamilyen oknál fogva bármely intézmény, szervezet nem kapta meg, kérjük jelezze az alábbi adatok megadásával a "szamla@civilcom.hu" e-mail címre:

Név:

Cím:

Befizetés dátuma:

Megértésüket és türelmüket megköszönve tisztelettel,

CIVILCOM Egyesület"

Érdeklődve várom a fejleményeket!!!!

2011. ápr. 28. 13:10
 49/63 A kérdező kommentje:
Köszi az infót! Meg is osztottam a többiekkel a Fecebookon
2011. ápr. 28. 15:25
 50/63 Logikusakk Egyesűlet válasza:

Tisztelt Mindenki!

A Logikusakk Oktatási Kulturális és Sport Egyesület elindított egy kampányt a KLK Tenderrel valamint közreműködve a www.pafi dalon.

Ott olcasgaó minden.

Azt szeretném kérdezni tudja valaki pontosan, hogy a Facebookon hol található meg ez a fórum erről a témáról?

2011. ápr. 28. 19:28
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!