Mi a pécsi Civilcom Egyesület telefonszáma?
A Rimóci Ifjúsági Egyesület is pályázott... nekünk sem küldtek semmit még, csak ígéretet.
A héten én is (én, az elnök) tervezem bemenni a rendőrségre, megtenni a feljelentést.
Ha lesz facebook csoport a linket remélem kiteszi valaki!
Én már több civil internetes oldalnak is írtam. Van, ahonnan ma kaptam választ, hogy elkezdenek ők is utánajárni. Ettől függetlenül javaslom, hogy mindenki kezdje el bejelenteni panaszát az APEH-nek a számlaadási kötelezettség elmulasztása miatt. Itt bővebb infot találtok:
Üdvözlök minden sorstársat!
Mint pályázatíró, négy szervezetnek írtam CIVILCOM-os pályázatot. A szervezetekkel konzultálva, állnak elébe minden szervezett megnyilvánulásnak, és természetesen megteszik a szükséges lépéseket a NAV ill. a rendőrség felé.
Érdemes volna gondolkodni valamelyik országos médiában való megszólalási lehetőség szervezésében, oknyomozó riport készítésében.
Szebb napot Mindenkinek!
Ma jututt tudomásomra ez az oldal és azonnal meg is kerestem. Szomorú vagyok amiatt, hogy egy nagy családnak lettem tagja. Magam 2 pályázatot nyújtottam be a Civilcom egyesülethez és még 2 beadott pályázatról tudok. A tanácsokat olvasva megvan a jövő heti elfoglaltságom: feljelentést teszek a rendőrségen. Szégyen, hogy pont azoktól nyúlják le a pénzt, akiknek amúgy is korlátozottak a lehetőségeik. Pártolom a sértettek összafogását.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!