Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mi a pécsi Civilcom Egyesület...

Mi a pécsi Civilcom Egyesület telefonszáma?

Figyelt kérdés
2011. márc. 30. 04:31
1 2 3 4 5 6 7
 31/63 A kérdező kommentje:
Még nem, de a héten szeretném a Facebookra átteni
2011. ápr. 18. 14:32
 32/63 anonim válasza:

A Rimóci Ifjúsági Egyesület is pályázott... nekünk sem küldtek semmit még, csak ígéretet.

A héten én is (én, az elnök) tervezem bemenni a rendőrségre, megtenni a feljelentést.

Ha lesz facebook csoport a linket remélem kiteszi valaki!

2011. ápr. 18. 19:36
 33/63 Mokka1 válasza:

Én már több civil internetes oldalnak is írtam. Van, ahonnan ma kaptam választ, hogy elkezdenek ők is utánajárni. Ettől függetlenül javaslom, hogy mindenki kezdje el bejelenteni panaszát az APEH-nek a számlaadási kötelezettség elmulasztása miatt. Itt bővebb infot találtok:

[link]

2011. ápr. 18. 19:48
 34/63 Mokka1 válasza:
2011. ápr. 18. 20:06
 35/63 A kérdező kommentje:
Mokka1-nek: Kösz a linket. Megtettem a panaszt, és erre buzdítok mindenkit. Kérem a károsultakat, regisztráljanak a nonprofit.hu-ra, és a belinkelt cikkhez hozzászólásképp jelezzék a panaszt. Én is ezt teszem. Köszi!
2011. ápr. 18. 21:05
 36/63 Kovács Csaba2011 válasza:
Szintén éltem az APEH által nyújtott panasztételi lehetőséggel. Most a rendőrség következik. Az, hogy az 5000 Ft-ot nem éri el az egy embernek (szervezetnek) okozott kár nem mentesíti őket a többszörösen üzletszerűen elkövetés csalás büntette alól. Ne hagyjuk futni a szemete(ke)t, mert majd jót röhög a markába és újabb néven megint átver valakiket. Össze kell fognunk ebben az ügyben.
2011. ápr. 20. 09:16
 37/63 Rózsás Zoltán válasza:

Üdvözlök minden sorstársat!

Mint pályázatíró, négy szervezetnek írtam CIVILCOM-os pályázatot. A szervezetekkel konzultálva, állnak elébe minden szervezett megnyilvánulásnak, és természetesen megteszik a szükséges lépéseket a NAV ill. a rendőrség felé.

Érdemes volna gondolkodni valamelyik országos médiában való megszólalási lehetőség szervezésében, oknyomozó riport készítésében.

2011. ápr. 20. 13:53
 38/63 anyka74 válasza:

Szebb napot Mindenkinek!

Ma jututt tudomásomra ez az oldal és azonnal meg is kerestem. Szomorú vagyok amiatt, hogy egy nagy családnak lettem tagja. Magam 2 pályázatot nyújtottam be a Civilcom egyesülethez és még 2 beadott pályázatról tudok. A tanácsokat olvasva megvan a jövő heti elfoglaltságom: feljelentést teszek a rendőrségen. Szégyen, hogy pont azoktól nyúlják le a pénzt, akiknek amúgy is korlátozottak a lehetőségeik. Pártolom a sértettek összafogását.

2011. ápr. 20. 21:26
 39/63 A kérdező kommentje:
Keressetek rá a Facebookon Kutas lászlóra. Igaza volt Lombrosonak, elég megnézni a fejét...
2011. ápr. 20. 21:46
 40/63 Faluház Baráti Kör válasza:
A győrvári önkormányzat és Faluház Baráti Kör is adott be pályázatot, illetve még jó néhány közeli egyesület is. Ebből nagy botrány lesz az biztos. Kedden mi is megtesszük a feljelentést. Vagy ma :D
2011. ápr. 21. 11:11
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!