Mi a pécsi Civilcom Egyesület telefonszáma?
Üdv Mindenkinek!
Kérek mindenkit próbáljunk meg olyan civil szervezetet találni, akik az elmúlt időszakban (néhány éveben - mióta a CIVILCOM létezik?!) nyertek pályázatot és ezzel kapcs. van pozitív tapasztalatuk
Üdv:Trombi
Trombi!
A Civilcom fiatal "szervezet", 2010-ben alapították a bírósági bejegyzés száma szerint. Így szerintem nem sok vizet zavartak eddig...
Vadászom a neten a Civilcom eddigi megjelenéseit. Az, hogy 2010-es a bírósági szám, nem sokat jelent. Mi is 2009-es számon vagyunk, pedig vagy hat éve tevékenykedünk. Csak közben nevet változtattunk. A régi nevünket túl jól ismerte a helyi elöljáró...
Az, hogy ernyőszervezetnek titulálják magukat, oka lehet egy bírósági módosításnak. Mint ahogy lehet akár kamu is... Nos, hamarosan kiderül. Megint kérek minden névtelen hozzászólót, hogy ha részt kívánnak venni egy közös fellépésben, akkor priviben jelezzék, mert most ez a legfontosabb, hogy összeálljon a csalódottak egyre bővülő csapata...
Kedves Sorstársak!
Az Energetikai Szakkollégium Egyesület is benyújtotta pályázatát.
Amennyiben valaki értesíteni tud minket fejleményekről, azt kérem jelezze az eszk@eszk.org címen.
Üdvözlettel:
ESZK
Kedves Mindenki!
A Kecskeméti Természetbarát és Turisztikai Egyesület is pályázott. Ezen kívül még egy kecskeméti egyesülettről tudok.
Én akkor kaptam visszajelzést a pályázatról, mikor e-mailben 1 héttel a beadás után rákérdeztem, hogy beérkezett-e. Nagyon készséges levelet kaptam tőlük, kb 2 órán belül, hogy minden rendben és küldik a számlát. Azóta semmi hír felőlük.
Van egy másik pécsi szervezet is amelyik kiírt pályázatot ez a KLK Tenderd KFT, hasonló dolgok történtek ott is. Van rá esély, hogy a két szervezet háta mögött ugyan azok állnak.
Ha bárki kap valamilyen értesítést vagy bármit tesz ebben az ügyben kérem tájékoztasson. Én még ezen a héten várok, utána megyek a rendőrségre.
Üdvözlettel!
Sárközi László
elnök
Kecskeméti Természetbarát és Turisztikai Egyesület
Kedves Sorstársak!
Az idő előrehaladtával egyre bizonyosabb véleményem szerint, hogy valóban csalással, csalókkal állunk szemben. A befizetett részvételi díj viszonylag alacsony, így sajnos úgy gondolom, hogy kevés civil szervezet fog élni rendőrségi feljelentéssel, és valószínűleg erre számít a Civilcom is.
Én, a magam részéről támogatom a közös lépést, nem az anyagi kár, hanem sokkal inkább az igazságérzetem miatt.
Jó lenne tudni, hány szervezet pályázott erre a kiírásra....
Üdv mindenkinek!
Üdv, Mindenkinek!
Csak azért írok be mert én is rendkívül felháborítónak találom a dolgot. Én személyesen 13 egyesületről tudok akiknek mi adtunk árajánlatot a tervezetükre. Kérlek titeket ha valaki megtud valami új információt jelentkezzen. Szeretnék segíteni az ügyfeleimnek.
Ez vajon ugyanaz a Kutas László, aki a Civilcom új elnöke?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!