Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mi a pécsi Civilcom Egyesület...

Mi a pécsi Civilcom Egyesület telefonszáma?

Figyelt kérdés
2011. márc. 30. 04:31
1 2 3 4 5 6 7
 11/63 anonim válasza:

Üdv Mindenkinek!

Kérek mindenkit próbáljunk meg olyan civil szervezetet találni, akik az elmúlt időszakban (néhány éveben - mióta a CIVILCOM létezik?!) nyertek pályázatot és ezzel kapcs. van pozitív tapasztalatuk

Üdv:Trombi

2011. ápr. 12. 08:01
 12/63 anonim válasza:

Trombi!

A Civilcom fiatal "szervezet", 2010-ben alapították a bírósági bejegyzés száma szerint. Így szerintem nem sok vizet zavartak eddig...

2011. ápr. 12. 08:31
 13/63 A kérdező kommentje:

Vadászom a neten a Civilcom eddigi megjelenéseit. Az, hogy 2010-es a bírósági szám, nem sokat jelent. Mi is 2009-es számon vagyunk, pedig vagy hat éve tevékenykedünk. Csak közben nevet változtattunk. A régi nevünket túl jól ismerte a helyi elöljáró...

Az, hogy ernyőszervezetnek titulálják magukat, oka lehet egy bírósági módosításnak. Mint ahogy lehet akár kamu is... Nos, hamarosan kiderül. Megint kérek minden névtelen hozzászólót, hogy ha részt kívánnak venni egy közös fellépésben, akkor priviben jelezzék, mert most ez a legfontosabb, hogy összeálljon a csalódottak egyre bővülő csapata...

2011. ápr. 12. 11:23
 14/63 anonim válasza:
Én hétfőig várok az értesítő emailre, valamint a számlára. Ha addig nem érkezik egyik sem, és nem találok semmilyen elérhetőséget, mint médiában dolgozó kérem a segítségét az ottaniaknak, valamint megteszem a feljelentést a Rendőrségen csalás bűntett miatt valamint adatokkal való visszaélés gyanúja miatt (egy csomó szervezet adataihoz jutottak hozzá), valamint az APEH felé a számviteli törvény megsértése miatt (nem kaptunk számlát) és a Fogyasztóvédelemhez. Ha ez valóban átverés csúnyán megfizetnek érte azt garantálom.
2011. ápr. 12. 16:01
 15/63 anonim válasza:

Kedves Sorstársak!

Az Energetikai Szakkollégium Egyesület is benyújtotta pályázatát.

Amennyiben valaki értesíteni tud minket fejleményekről, azt kérem jelezze az eszk@eszk.org címen.

Üdvözlettel:

ESZK

2011. ápr. 12. 17:11
 16/63 Mokka1 válasza:
3 általam ismert szervezet is pályázott. Sem számlát nem kaptunk, sem értesítést a nyertesekről. Mi is csalást sejtünk egy ideje. A közös fellépést támogatjuk.
2011. ápr. 12. 20:14
 17/63 dugocska válasza:

Kedves Mindenki!

A Kecskeméti Természetbarát és Turisztikai Egyesület is pályázott. Ezen kívül még egy kecskeméti egyesülettről tudok.

Én akkor kaptam visszajelzést a pályázatról, mikor e-mailben 1 héttel a beadás után rákérdeztem, hogy beérkezett-e. Nagyon készséges levelet kaptam tőlük, kb 2 órán belül, hogy minden rendben és küldik a számlát. Azóta semmi hír felőlük.

Van egy másik pécsi szervezet is amelyik kiírt pályázatot ez a KLK Tenderd KFT, hasonló dolgok történtek ott is. Van rá esély, hogy a két szervezet háta mögött ugyan azok állnak.

Ha bárki kap valamilyen értesítést vagy bármit tesz ebben az ügyben kérem tájékoztasson. Én még ezen a héten várok, utána megyek a rendőrségre.

Üdvözlettel!

Sárközi László

elnök

Kecskeméti Természetbarát és Turisztikai Egyesület

2011. ápr. 13. 06:35
 18/63 anonim válasza:

Kedves Sorstársak!

Az idő előrehaladtával egyre bizonyosabb véleményem szerint, hogy valóban csalással, csalókkal állunk szemben. A befizetett részvételi díj viszonylag alacsony, így sajnos úgy gondolom, hogy kevés civil szervezet fog élni rendőrségi feljelentéssel, és valószínűleg erre számít a Civilcom is.

Én, a magam részéről támogatom a közös lépést, nem az anyagi kár, hanem sokkal inkább az igazságérzetem miatt.

Jó lenne tudni, hány szervezet pályázott erre a kiírásra....

Üdv mindenkinek!

2011. ápr. 13. 10:15
 19/63 anonim válasza:

Üdv, Mindenkinek!

Csak azért írok be mert én is rendkívül felháborítónak találom a dolgot. Én személyesen 13 egyesületről tudok akiknek mi adtunk árajánlatot a tervezetükre. Kérlek titeket ha valaki megtud valami új információt jelentkezzen. Szeretnék segíteni az ügyfeleimnek.

2011. ápr. 13. 15:47
 20/63 Mokka1 válasza:

Ez vajon ugyanaz a Kutas László, aki a Civilcom új elnöke?

[link]

2011. ápr. 13. 21:06
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!