Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ez milyen pelenka? hol lehet...

Ez milyen pelenka? hol lehet ilyet venni? én egy Magyar TeenBabyDiaperLover vagyok. Légyszi ne oltsatok, ok? Eleget kaptam már.

Figyelt kérdés

[link]

PEACE!!

19/f

2011. márc. 27. 20:20
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

áhhh kérlekkérlek beszélj valakivel.

ha komolyabbra fordul és kiderül a csaj fejvesztve fog menekülni... akkor nem leszel boldog. és ott parázhatsz hogy kinek mondja el...

egy barátnő csak fontosabb! biztos nagyobb örömet tud okozni, mint egy mintás pelus, főleg ha szexre kerül sor :P

én 20 vagyok és lány, és ha a pasim erre gerjedne akármennyire is szeretném tutira megijednék tőle...:'(

Nem akarom hogy pórul járj, se közösségben, se csajjal.

Egy beszélgetés meg senkinek nem árt...

Am a mintás/színes gatyák nem tetszenek jobban? Ezek még divatosak is!

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2011. márc. 27. 21:47
 12/15 A kérdező kommentje:
szia. na először is letisztázom hogy akivel randiztam nem lány, hanem fiú. nem tetszenek, nekem a mintás cuki pelusok jönnek be. beszélgetni meg lehet beszélgetnék, ugyis sok a stressz bennem. de nem emiatt.
2011. márc. 27. 21:51
 13/15 anonim ***** válasza:

attól hogy pasi ugyanúgy megrémülhet a pelustól, a lényegen nem változtat...

am igen, ha úgy érzed kibeszélnéd magad nyugodtan keress fel vkit!

anno én is ezt tettem, mondjuk ingyen volt - híg is volt a leve, mert egy idő után nem válaszolt - hiába közös ismerős ajánlotta, de legalább egy lelki szemetesládának nem volt rossz :D:D és cserébe nekem nem kellett hallgatnom az ő problémáit, áh jó volt az, csak amikor otthagyott esett rosszul, később bocsánatot kért... hehe rem van lelkifurkája :P

2011. márc. 27. 21:56
 14/15 A kérdező kommentje:
Ez igaz. jó kis story, nekem is kéne valaki, mert mostanában sokat depizem, meg stresszelek, és ez így szar:( amúgy még mindig ha valaki tud, megmondhatja honnan tudok ilyen pelcsit szuerezni, vagy más mintásat felnőtt méretben.
2011. márc. 27. 22:02
 15/15 anonim ***** válasza:

Én is imádom ezt az egészet.. :$

16/f

2011. aug. 5. 20:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!