Ez milyen pelenka? hol lehet ilyet venni? én egy Magyar TeenBabyDiaperLover vagyok. Légyszi ne oltsatok, ok? Eleget kaptam már.
sztem gyógyszertárba...mert a felnőtt pelenka azoknak van általában akik betegek stb.. szal szerintem ott.
De amúgy ebbe mi a jó? többen is tettek fel ilyen jellegű kérdést és még mindig nem tom ez mi is...
Ez nem felnőtt pelenka. Arra nem szokás színes szívecskéket rakni. Meg általában összeérnek az emberen.
Ez egy sima gyerekpelenka. Bármelyik boltban lehet kapni.
hohoooly goddess!!!
Am gyógyszertár, de nem lesz rajta ilyen minta...
BTW
És én szívesen beutalnálak egy pszichológushoz, ez nem egészséges, beszéltél már szakemberrel ilyenről? Most nem cikizésből, hanem komolyan!
Tudom h vannak ilyenek, már nagyon régen is láttam hasnolókat, gyerekként tökre viccesnek találtam h vki maga alá akar csinálni, mára már betegnek találom az ilyet... tuti vmi gyerekkori lelki defekt vagy ilyesmi...
Kéne vkivel beszélned erről, mert így nem leszel képes normális kapcsolatot kialakítani, meg hát nem tudom mennyiben akadályoz ez a hétköznapokban - habár am gondolom akkor csak nem hordod...
20/L
sztem amúgy nem gyerek pelus, mert pl itt látszik h nagyobb:
Meg 2 ragasztócsíkja van. gyerek pelusok annyira nem jók rám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!