A Drynites pelenka rámegy egy 17 éves fiúra? Csak mert itt 15 öt írnak.
Figyelt kérdés
48 kiló vok, 168 cm és 17 éves, fél év és 18.
Itt 15 éves korig mondják, de a súly az jónak tűnik.
Vagy van valami más fajta cucc amit tudtok?
Bocsi ha rossz helyre írtam, de ki szeretném próbálni milyen pelenkát viselni.
2011. jún. 15. 17:20
2/28 A kérdező kommentje:
mer tetszik, meg sztem cuki a mintája, meg nemtudom. olyan jó érzés lenne. :) kicsinek érezném magamat. nem is tom, újra ovisnak.
2011. jún. 15. 18:21
4/28 anonim válasza:
Bár elég furcsa, én nem gondolkozok ilyeneken.
5/28 A kérdező kommentje:
aaa. thanx you az aranyosért:) szóval szerinted érdemes belvágni? cak mert nekem sem terem a pénz sajna.
2011. jún. 15. 18:41
6/28 anonim válasza:
Ha ez neked örömöt okoz, akkor igen. Szerintem nem lehet olyan drága van aki rendszeresen hordja. Egyszeri alkalomra akarod csak?
7/28 A kérdező kommentje:
hát ha megtetszik, akkor többszörire is. de most ki akarom próbálni. de sztem tuti tetszeni fog, most is tetszik, pedig nem volt rajtam még:) és ezt asszem el is lehet tenni, szal sokáig eltart, mert lehúzható.
2011. jún. 15. 20:29
9/28 A kérdező kommentje:
köszke. amúgy te csajszi vagy?:)
2011. jún. 15. 20:46
10/28 anonim válasza:
Ezt azért kérdezed mert azt mondtam aranyos vagy.
De bárkire képes vagyok azt mondani, hogy aranyos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!