Tudom vannak akik nem szeretik a Tokio Hotelt, de azert megkerdeznem azoktol, hogy miert?
Nemtetszik: a díszb.zi kinézetük, a srác kislányos hangja, h annyit képzelnek magukról, pedig zeneileg semmi maradandót nem alkotnak.
De ezek az okok egyetlen fő problémából indulnak ki: nemvagyok 13éves ovis emos p.csa
Második: furcsa lenne, ha valaki 13 évesen ovis lenne.:D
Én azért nem szeretem, mert egyszerűen nem jön be a műfaj, nem az én stílusom, nem én vagyok. Ennyi. Nincs mit belemagyarázni. Biztos van olyan műfaj, ami neked nem jön be, én is megkérdezhetném, hogy miért.
Én pár éve szerettem, ahogy az Anti Fitness Clubot is, de ma már inkább metált hallgatok.
Aki pedig beleköt abba hogy mennyit képzelnek magukról, pedig semmi maradandót nem alkottak, stb...azokat megkérném, hogy tegyetek annyit, amennyit ők, de legalábbis egy kevésbé ismert együttes, aztán majd meglátjuk, hogy még mindig semmi lesz-e az, amit tettek. Azért mert valami nem a te ízlésednek megfelelő, nem kell egyből leb.szni, normális kérdésre nem kell mindjárt díszb.zizni.
hejj hejj.h ott kezdjük nem is alapítanák 1ütest.a másik ha alapítanák is biztos nem ilyen stílusban tenném meg.három biztos h népszerü 1üttes.de viszot azzal vitatkoznék h szerintem vannak sokkal tehetségesebb együttesek is akik nem lettek népszerüek.
a másik dolog meg h kérdés volt h miért nem bírjuk ezt az együttest amire csak válaszoltunk szóval asszem erről ennyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!