Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Tudom vannak akik nem szeretik...

Tudom vannak akik nem szeretik a Tokio Hotelt, de azert megkerdeznem azoktol, hogy miert?

Figyelt kérdés
2011. márc. 27. 14:12
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
mert azt hiszik h feltaláltak valami újfajta zenei stílust miközben nem is.a másik semmi maradandó zenét nem alkottak amiért azt mondom h húúúú az mekkora együttes.
2011. márc. 27. 14:21
 2/12 anonim ***** válasza:

Nemtetszik: a díszb.zi kinézetük, a srác kislányos hangja, h annyit képzelnek magukról, pedig zeneileg semmi maradandót nem alkotnak.

De ezek az okok egyetlen fő problémából indulnak ki: nemvagyok 13éves ovis emos p.csa

2011. márc. 27. 14:30
 3/12 anonim ***** válasza:

Második: furcsa lenne, ha valaki 13 évesen ovis lenne.:D

Én azért nem szeretem, mert egyszerűen nem jön be a műfaj, nem az én stílusom, nem én vagyok. Ennyi. Nincs mit belemagyarázni. Biztos van olyan műfaj, ami neked nem jön be, én is megkérdezhetném, hogy miért.

2011. márc. 27. 14:39
 4/12 anonim ***** válasza:
miután leírtam tudtam, hogy valaki beleköt a 13éves ovisba:D
2011. márc. 27. 14:41
 5/12 anonim ***** válasza:
Mi az a Tokio Hotel?
2011. márc. 27. 14:53
 6/12 anonim ***** válasza:

Én pár éve szerettem, ahogy az Anti Fitness Clubot is, de ma már inkább metált hallgatok.

Aki pedig beleköt abba hogy mennyit képzelnek magukról, pedig semmi maradandót nem alkottak, stb...azokat megkérném, hogy tegyetek annyit, amennyit ők, de legalábbis egy kevésbé ismert együttes, aztán majd meglátjuk, hogy még mindig semmi lesz-e az, amit tettek. Azért mert valami nem a te ízlésednek megfelelő, nem kell egyből leb.szni, normális kérdésre nem kell mindjárt díszb.zizni.

2011. márc. 27. 15:06
 7/12 anonim ***** válasza:
14:41, ne vedd személyes támadásnak, én mindenkibe belekötök.:D xD
2011. márc. 27. 16:12
 8/12 A kérdező kommentje:
Kerek meg valaszokat!:)otodik:en is igy vagyok kb. en mondjuk elegge szeretem a tokio hotelt nem vagyok megszallotja de nah...ertitek mit akarok mondani es nekem is ez a velemenyem,jol mondtad:)!!!
2011. márc. 28. 15:43
 9/12 anonim ***** válasza:
50%

hejj hejj.h ott kezdjük nem is alapítanák 1ütest.a másik ha alapítanák is biztos nem ilyen stílusban tenném meg.három biztos h népszerü 1üttes.de viszot azzal vitatkoznék h szerintem vannak sokkal tehetségesebb együttesek is akik nem lettek népszerüek.

a másik dolog meg h kérdés volt h miért nem bírjuk ezt az együttest amire csak válaszoltunk szóval asszem erről ennyit.

2011. márc. 28. 19:04
 10/12 anonim ***** válasza:
Naja ezvolt a kérdés, akkor meg miért kell lehurrogni? Amúgy meg nemcsak a zenével lehet valami maradandót alkotni. Nekem nem menne a zenélés, ezért nem is foglalkozom vele. De legalább nem veszem el a helyet nálam tehetségesebb emberektől.
2011. márc. 28. 19:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!