Hogyan működik az áruházi lopásgátló kapu?
Figyelt kérdés
Mikor sípol, mi váltja ki, milyen rendszer alapján működik, vonalkód stb?2011. márc. 25. 14:19
11/15 anonim válasza:
Ha nincs áruvédelem akkor csak a kamera lehet akadály. Egyébként az áruvédelem is nagyon egyszerűen semlegesíthető.
12/15 Sündisznócska válasza:
Ne menj biztosra, valahol a rágón is van védelem, ami sípol, ha a kasszánál nem deaktiválják.
13/15 anonim válasza:
A vonalkódot érzékeli, pontosabban annak is a fehér részét.
15/15 anonim válasza:
csak akkor sípol, ha van rajta mint pl a ruhákon cipőkön az a műanyag cucc, csokikra meg szoktak nem látható helyre rakni annak a kicsi mását ami egy kb 3 centi * 0.5 centis kis lapocska amit beragasztanak ha azt leszeded és a kamera nem lát kitudod vinni. de szerintem nem éri meg kockáztatni. ha beriaszt jön a biztonsági őr és rendőrt hív. kell ez neked egy csoki miatt? amúgy meg igen egy korábbi hozzószóló. csináltam én is olyant, hogy átcimkéztem. drága termékre ráraktam az ugyanolyan olcsó cimkát a kasszás úgysem nézi csak pittyegteti.
(amúgy 85 khz es frekvencián keresztül figyel a kapu és ha esetleg árnyékolóval próbálkoznál azt is figyeli valahogy és arra is riaszt.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!