Épp most halottam, hogy valaki kopogott a bejárati ajtón (azthiszem), de nem láttam senkit, a kapu is csukva volt. Szerintetek csak beképzeltem?
"olt olyan, hogy már félig álomban voltam amikor hallom, hogy valaki a nevemet mondja" ilyen nekem is volt. sőt. utána nevetést is hallottam. énis mindig hátranézek hogy valaki figyel stb, de ez csak azután van miután látok, hallok ilyen szellemes butaságokat.
nyugii
mondjuk amikor a nevemet hallottam akkor nem féltem. nemtudom mivolt az
Szia! Lehetséges, hogy lelkek vannak a házadban, valami odavonzotta oket.
Nem kell félned, ezek emberek, test nélkul... Nem értem miért van az a társadalomban, hogy a szellemektol félni kell, meg bolond aki látja oket, stb.
Eloszor tudd meg, hogy jók-e vagy rosszak, ha jók akkor ne félj, ha meg rosszak akkor vonzdd be a jó energiát, vagy vegyél egy faliképet (keret nélkul!), világos színekkel, ami a vidámságot ábrázolja és tedd ki egy jól látható helyre...
Nálam is jártak már szellemek, suttogták a nevemet is, mostanra már normálisnak tartom az ilyen dolgokat, és nem hinni kell bennuk... úgy is léteznek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!