Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Épp most halottam, hogy...

Épp most halottam, hogy valaki kopogott a bejárati ajtón (azthiszem), de nem láttam senkit, a kapu is csukva volt. Szerintetek csak beképzeltem?

Figyelt kérdés
Pár hete néztem olyan videókat amiket szellemek voltak és azóta üldözési mániám van. Sokszor a hátam mögé nézek, félek, hogy valaki figyel, de nem igazán komoly. Volt olyan, hogy már félig álomban voltam amikor hallom, hogy valaki a nevemet mondja. Ez kétszer is megtörtént pár hét különbséggel. Másodjára még valamit mondott az a hang, de nem értettem, olyan volt mintha másik nyelven mondaná és a mondandója félbeszakadt amikor felébredtem és körülnéztem. Nem hinném, hogy csak álmodtam, ez nagyon valóságos volt, akkor még nem néztem szellemekről szóló vidiket.
2009. aug. 12. 13:09
 1/7 anonim ***** válasza:

"olt olyan, hogy már félig álomban voltam amikor hallom, hogy valaki a nevemet mondja" ilyen nekem is volt. sőt. utána nevetést is hallottam. énis mindig hátranézek hogy valaki figyel stb, de ez csak azután van miután látok, hallok ilyen szellemes butaságokat.

nyugii

mondjuk amikor a nevemet hallottam akkor nem féltem. nemtudom mivolt az

2009. aug. 12. 14:00
 2/7 anonim ***** válasza:
velem is szokott ilyen lenni, ez a 6. érzéked,és ha figyel valakit az ember a többség úgyis észreveszi és rápillant, énis úgy érzem sokszor, leginkább esténként mintha lenne valaki a hátam mögött vagy csak szimplán úgy érzem mintha valaki figyelne. Én már kipróbáltam dolgokat,és azóta télleg hiszek a szellemekben, ha érzel egy kis szellőt,vagy ha a fürdőbe gyujtasz gyertyát a tükör elé és elkezd pislákolni, akkor valszeg van a házadban szellem... ez nem kamu..
2009. aug. 12. 14:02
 3/7 anonim ***** válasza:
Ez szerintem mindenkivel előfordul nyugi amugy az előző hozzászolóhoz kapcsolódva én is hiszek bennük bár el kell fogadnunk hogy viszont kárt nem tettek még senkiben a filmekkel szereplőkkel ellentétben szoval csak nyugi de azér ne nyisd ki :D
2009. aug. 12. 14:08
 4/7 anonim ***** válasza:
igen elkell fogadni, nemfog téged bántani, csak max ijeszteni. Ne figyelj rá, gondolj más dolgokra :D
2009. aug. 12. 14:18
 5/7 A kérdező kommentje:
én nem igazán hiszek a szellemekben, de mégis érzek valamit ami itt van a házban
2009. aug. 12. 18:32
 6/7 anonim ***** válasza:

Szia! Lehetséges, hogy lelkek vannak a házadban, valami odavonzotta oket.

Nem kell félned, ezek emberek, test nélkul... Nem értem miért van az a társadalomban, hogy a szellemektol félni kell, meg bolond aki látja oket, stb.

Eloszor tudd meg, hogy jók-e vagy rosszak, ha jók akkor ne félj, ha meg rosszak akkor vonzdd be a jó energiát, vagy vegyél egy faliképet (keret nélkul!), világos színekkel, ami a vidámságot ábrázolja és tedd ki egy jól látható helyre...

Nálam is jártak már szellemek, suttogták a nevemet is, mostanra már normálisnak tartom az ilyen dolgokat, és nem hinni kell bennuk... úgy is léteznek!

2009. aug. 12. 23:57
 7/7 anonim ***** válasza:
ha tudod hogy nem bírod agyilag az ilyeneket akkor miért nézzel!!???:/ az ilyenre te is gondolhatnál még mielőtt valamit csinálnál
2010. máj. 22. 07:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!