Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogy szerezhetnék követőket a...

Hogy szerezhetnék követőket a saját ideológiámhoz?

Figyelt kérdés
Vagyis kigondoltam egy saját ideológiát.Le is írtam a fontosabb dolgokat.3 a/4 es papírlap tele van vele mindkét oldaluk.Ha összeállítok egy szórólapot és többet csinálok belőle és az utcán osztogatom akkor úgy szerezhetek követőket?Vagy hogy szerezhetnék követőket ?
2011. márc. 18. 17:44
1 2
 11/17 anonim válasza:
email cím szerintem megfelelő, mert akit érdekel az írni fog úgyis, de valóban nem sok az esély arra hogy szórólappal sokat el lehessen érni, mert az emberek egyből eldobják, meg sem nézik mi van rajta...talán egy weboldalt kéne csinálnod ha értesz hozzá, vagy ha nem valakit kérj meg :) de nem tudom, nehéz dolog ez :D pedig itt az internet bármit könnyen el lehet intézni és láss csodát... :D
2011. márc. 18. 18:47
 12/17 anonim ***** válasza:
jaja egy weboldal stb am meg azért írtam a civil szervezetet meg a pártot mert ők jobban értenek hozzá ha megnyeri a tetszésüket
2011. márc. 18. 18:48
 13/17 anonim ***** válasza:
írtam privit!
2011. márc. 18. 18:51
 14/17 A kérdező kommentje:

Oké köszönöm.

Azért a szórólapozást is kipróbálom semmi sem lehetetlen :)

Am ha itt is valakit komolyabban érdekel a dolog nyugodtan írjon privátot.

2011. márc. 18. 18:51
 15/17 A kérdező kommentje:
oké utolsó légy szíves írj egy újat mert nem érkezett még meg.
2011. márc. 18. 20:38
 16/17 A kérdező kommentje:
Még várom a válaszokat.
2011. márc. 18. 20:39
 17/17 A kérdező kommentje:
Ebbe a országba szerintem túlságosan több joguk van a cigányoknak mint a rendes magyaroknak.Nem vagyok rasszista sőt ezért szeretném hogy aki ebben az országban él annak etnikumtól függetlenül ugyan olyan joga legyen.És elegem van abból is hogy a büntetések túl enyhék.Sok munkalehetőséget szeretnék teremteni.Hogy mindenkinek legyen munkája.
2011. márc. 18. 21:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!