Honnan szerezhetnék be egy általános iskolai vagy középiskolai osztálynaplót?
Értem, anno én is játszottam volna ilyet :D, és én is csak nagyobb papír-írószert ajánlottam volna.
Itt írnak rendelést, de szerintem csak intézmény vásárolhat:
Ismerős a helyzet, tesóm és unokatesóm is játszottak ilyet, sőt még én is beszálltam 15 éves fejemmel XD
A Mozaik Kiadót ne próbáld, mert nem küldi a témazárókat és a naplókat sem. Az Apáczai Kiadó honlapján (apaczai.hu) megrendelhetőek az 1-8 osztályos általános iskolában használt naplók. Tényleg pont olyanok mint az iskolában, mi már rendeltünk. :) Regisztráció után a tankönyvek, taneszközök menüben keresd meg őket, mindegyik az évfolyam végén van, A kosárba-ra kell kattintani és amikor benne van az összes a ''kosárban'' valami ilyesmire kell kattintani, hogy megrendelés véglegesítése. Kapsz egy e-mailt, azt hiszem meg kell erősíteni a rendelést, de nem biztos. Max. két hét múlva viszi is a posta autó. Lehet egy kicsit drágák, de pont olyanok, mint az iskolában és magánszemélyeknek is küldik. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!