Hogy szerezhetnék követőket a saját ideológiámhoz?
Nem rossz ötlet, de a szórólapokat nem sok ember olvassa el...talán még azokat amiket a postaládákba dobnak.
Egyébként miféle ideológiáról van szó? Röviden le tudnád írni?
Igen leírom nagyon röviden.
Arról szól hogy a mostani büntetés végrehajtás nem elég erős.Arról írtam hogy milyen bűncselekményekhez milyen büntetést lehetne kiszabni.Meg arról hogy a romákat meg bármilyen más ebben az országban élő népnek is ugyanolyan joguk lenne.És ezek le vannak írva 3db a/4 es lapra azoknak mind 2 oldalára.De mez még csak a legeleje.És szeretnék ehhez az ideológiához embereket toborozni.Sztetek hogy tegyem ?Postaládákba dobjam be a szórólapokat ?Vagy hogy csináljam ?
Köszönöm szépen:)
Én nagyon elégedetlen vagyok az ország helyzetével.Ezért szeretnék követőket.Elérhetőségnek szerintetek jó az email címem ? Ha azért itt valakit bővebben érdekelné a nézetem írjon privát emailt
Engem érdekelne!
Am ezzel mit akarsz elérni? Mert így szórólapozgatással nem sokat érsz a neten mondjuk már nagyobb az esélyed :S Vagy ha komolyan gondolod felkereshetsz vele egy civil szervezetet ami ezzel foglalkozik. Vagy ha még komolyabban, alapíts egy pártot :D
Utolsó válaszoló.Ha érdekel írj privátot.Ott elmondom a lényeget ha azután is érdekel elmondom az egészet.
Csak neten hogy hirdessem ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!