Valaki kimegy idegen országba megtanul folyékonyan beszélni?
Figyelt kérdés
Vagyis pl én kimegyek Angliában egy nagyon minimális pár mondatnyi nyelv tudással akkor ha kb 2-3 évig kintélek tényleg folyékonyan meglehet tanulni ott angolul?2011. márc. 16. 17:22
1/13 anonim válasza:
nekem nincs tapasztalatom e téren, de nagyonsokat hallottam hogy olyanok tanultak meg így "külföldiül", akik már nemis fiatalok. Mert ugye fiatalon nem nagy dolog ezt véghezvinni.
2/13 anonim válasza:
azért nemárt előtte vmijen nyelvtanfolyamot elvégezni
3/13 A kérdező kommentje:
Aha értem.De akkor a szinte 0 angol tudással is ha kimegyek 2 év alatt megtanulhatok szinte folyékonyan angolul :
2011. márc. 16. 19:05
4/13 A kérdező kommentje:
az nem kettőspont hanem kérdőjel a végén
2011. márc. 16. 19:05
5/13 anonim válasza:
Nem mindenki,van olyan is aki akar és nem tud,sajnos ,nem vagyunk mind lángészek.
6/13 anonim válasza:
rá vagy kényszerülve hogy kommunikálj ugyhogy viszonylag hamar megtanulod az alapvető dolgokat. Kb 2-3 hónap és megtudod értetni magad meg nagyából megérted a nyelvet. Ha nem kevesebb. Viszel magaddal egy kéziszótárt ha olvasni kell valamit. De az meg más kérdés, hogy mit kezdel magaddal amig szinte semmit nem tudsz az adott nyelven.
7/13 A kérdező kommentje:
Aha értem.Akkor ha kimegyek szinte 0 nyelvtudással akkor kb 1 év alatt megtudom majd értetni magam és majd tudok beszélgetni az angolokkal ?Akkor az jó akkor nyugodt szívvel kimegyek.
2011. márc. 17. 13:07
8/13 anonim válasza:
Nekem egy rokon házaspár 30 évesen került ki az USA-ba és a nő élete végéig képtelen volt megtanulni angolul...
9/13 anonim válasza:
Nekem van olyan ismerősöm, aki kb fél év alatt megtanulta a magyart, pedig szerintem az azért nehezebb mint az angol...
Szóval, gyakorolj ahol csak tudsz, minél többet!
Sok sikert :)
10/13 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen.
2011. márc. 18. 17:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!