Ugye nem kell szemétnek és szívtelennek éreznem magam? :S
Figyelt kérdés
Sziasztok. Tegnap este meghalt az egyik osztálytársam, akivel nagyon jó kapcsolatom volt.. napi szinten ölelgettük egymást, nagyon szerettem... 17 éves fiú(volt)... én viszont, összesen két könnycseppet ejtettem eddig, és egész nap röhögcsélek, mintha semmi sem történt volna... lehet, hogy még nem tudom elhinni az egészet? nem vagyok attól paraszt, hogy ugyanúgy nevetgélek, nézek vicces dolgokat, jól érzem magam? egyszerűen még sírni sem sírtam... nem tudom mi van.2011. márc. 5. 22:11
1/3 A kérdező kommentje:
ja, amúgy lány vagyok, ha valakinek nem világos
2011. márc. 5. 22:13
2/3 anonim válasza:
Nem voltál te vele annyira közeli kapcsolatban, de ne nézd magad se**fejnek, azt meg kétlem, hogy a hét legjobb napja a mai és tegnapi nap a számodra, nem hiszem el ,hogy mindenen röhögsz, attól lehet nézni olyan műsorokat.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!