Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Imádom a panelházakat, lakótel...

Imádom a panelházakat, lakótelepeket! Van más ilyen ember rajtam kívül?

Figyelt kérdés

Most is ilyenben lakunk, de ha felnövök is minden vágyam, hogy ilyenben lakjak! :D Csak főként olyanban, ami fel van újítva, műanyag ablakok vannak. Imádom a panel házas környékeket is!

[link]

[link]

[link]

Számomra ezek olyan lenyűgözőek! :D [Nem kamu kérdés :))) ]

2011. márc. 5. 00:55
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:
Juj, köszi a választ mindenkinek!! :) Én felpontoztam mindenkit :P Amúgy igen, az utolsó kép tényleg nagyon szép, nekem az a hátterem :)
2011. márc. 5. 11:07
 22/30 anonim ***** válasza:
59%
én is szeretem a lakótelepek hangulatát.
2011. márc. 5. 12:59
 23/30 anonim ***** válasza:
73%

a csóróságos dolgon én is fennakadtam.

nem egy ismerősöm van, aki elég jó színvonalon él, mégis panelban. megtehetné, h kertes házat vegyen, de neki ez a kényelmes, ezt szereti, jók a szomszédai.

ezzel én is így vagyok. egy önálló családi házban szabályosan félnék, h mikor törnek be, olyan egyedül lennék.

nekem szerencsére iszonyat kedves és normális szomszédaim vannak, a házunk sem szürke, hanem szép sárga, minden lakáshoz van erkély, nagy konyha, nagy ablakok.

itt élek: [link] :D

2011. márc. 5. 13:06
 24/30 anonim ***** válasza:
45%
Látom,szépen lepontoztatok,de nem ver a víz miatta.Tőlem írhatja bárki,hogy ilyen meg olyan szép,meg jó a lakótelepen.Én akkor is gyűlölöm a 40 pár négyzetméteres lyukat,ezzel a rengeteg idióta szomszéddal,egymás cuccait lopják el a tárolókból,egymás postaládáját feszítik föl,egymás ajtaja elé szarnak,és a hányást akasztják a kilincsre,és még sorolhatnám mik történtek,mik történnek itt ahol lakom.Borzasztó egy lépcsőház,itt még lakógyűlés nem volt úgy,hogy ne jött volna ki a rendőrség,úgy esmának esnek a lakók,ütik-verik egymást,ordibálnak,köpködnek,undorító egy társaság.A lakés a miénk,hál istennek nincs rajta hitel már,és remélem nem sokára el is tudjuk adni végre.Bár már előre sajnálom a "vevőnket"...
2011. márc. 5. 16:04
 25/30 anonim ***** válasza:
54%

Én is szeretem a panelházakat. Írta valaki, hogy a panelház a csóróság jele...akkor a kertes ház meg a "fálusi parasztságé"...Ennyit az általánosításról...

Mindig panelban laktam, és ehhez vagyok szokva. Nekem tetszik, szeretnék majd minél magasabban lakni. Az osztálytársaim hülyének néznek, hogy szeretek panelban lakni. Van ilyen, nekem ez jön be.

Én itt lakom: [link]

2011. márc. 5. 17:17
 26/30 anonim válasza:
100%
Sajnos még nem éltem panelban, de remélem néhány hónap múlva abban fogok lakni. Sokan szidják, de nekem is tetszik. Maga a városi élet, a lakótelepekkel együtt. :) Mindenki azt mondja, hogy milyen jó falun élni, pedig ez nem igaz. Utálom a falut. Itt semmi nincs. Na de hát a kérdés nem ez... :) Igen, én is imádom a panelt, ha Miskolcon járok, én is megnézem őket, már ha nem én vezetek. :DDDD De már volt olyan is, hogy csak úgy felmentem az Avasra szétnézni. Lehet, hogy hülyeségnek tartja ezt sok mindenki, de vannak ilyen emberek. :) Úgyhogy én nem ítéllek el emiatt. :)
2012. márc. 6. 10:02
 27/30 anonim ***** válasza:

Én itt lakom :)

[link]

[link]

2012. márc. 6. 10:32
 28/30 anonim ***** válasza:
68%
Ja és aki azt mondja, hogy szürke.. Ez hol szürke?? Sokkal több nálunk a zöld, mint pl a belvárosi körgangos társasházaknál, és közelebb van hozzánk az erdő, mint pl zuglóban a kertesházakhoz.. Persze én is szívesen laknék a 2. kerületben, nekem az az álmom, de ott is inkább egy társasházban, mintsem kertesben. Nekem nem kell kert, a növényeimnek elég az erkély, állatot nem akarok tartani, ha meg ki akarok menni a szabadba akkor elsétálok az erdőbe, sokkal jobb, mint egy kert.
2012. márc. 6. 10:35
 29/30 anonim válasza:
52%
Én kertes házban élek vidéken. Nagyon utálok itt élni, minden álmom hogy egy panelben lakhassak. Én is imádom a lakótelepeket.
2012. máj. 12. 11:43
 30/30 anonim ***** válasza:
64%
Nem azért de a penelházakat 70 évre tervezték,és már lejárt az idejük!És egyet értek azzal hogy a csoroságot jelzi!Én elszégyelem magam amikor meglátok 1 ilyet pl.Sopronba,Pesten,,Mohácson!!
2012. júl. 7. 12:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!