Imádom a panelházakat, lakótelepeket! Van más ilyen ember rajtam kívül?
Most is ilyenben lakunk, de ha felnövök is minden vágyam, hogy ilyenben lakjak! :D Csak főként olyanban, ami fel van újítva, műanyag ablakok vannak. Imádom a panel házas környékeket is!
Számomra ezek olyan lenyűgözőek! :D [Nem kamu kérdés :))) ]
én is imádom! :D akárhol járok a világban, mindig lefotózom őket, nézem, hogy miben másak, mint az itthoniak. volt, hogy megálltam egy ház előtt, és minden apró részletét szemügyre vettem, megcsodáltam.
az uccsó kép nagyon tetszik.
jelenleg is panelban élek, vagy legalábbis sok emeletes tömbházban, mivel ez nem az a klasszik panel.
nézegess képeket Pripjatyról, ott csak panel volt. még van is, csak némileg rosszabb állapotban mint 25 éve. nagy vágyam egyszer eljutni oda.
(fogadok egy halom kertesházmániás le fog pontozni... :( )
ja, és azon kevés panellakók egyike vagyok, aki soha nem vágyott kertes házba.
Én panelban nőttem fel.Ráadásul a 10-dik emeleten laktunk..Imádtam gyerekként,fiatalként panelban élni...Mert zajlott az élet nagyon..:) Majd férjhez mentem és kertes házba költöztem.Szép nagy ház,nagy kerttel.8 évig bírtam.Képtelen voltam megszokni a vidéki ,kertes ház előnyeit/hátrányait..Így új életet kezdtem és újra társasházban élek..38 évesen egyszerűen a panelt tartom jónak..Számomra nem a csóróságot jelenti,mert igaz panelban lakom,de mindenem megvan..Van bőven pénzem,minden ami kell..Nincs adósságom semmi mégis társasházban élek..
Jó élet az..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!