Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Imádom a panelházakat, lakótel...

Imádom a panelházakat, lakótelepeket! Van más ilyen ember rajtam kívül?

Figyelt kérdés

Most is ilyenben lakunk, de ha felnövök is minden vágyam, hogy ilyenben lakjak! :D Csak főként olyanban, ami fel van újítva, műanyag ablakok vannak. Imádom a panel házas környékeket is!

[link]

[link]

[link]

Számomra ezek olyan lenyűgözőek! :D [Nem kamu kérdés :))) ]

2011. márc. 5. 00:55
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
78%
szép a kilátás ... nyáron viszont meleg van :S
2011. márc. 5. 01:02
 2/30 BeerHunter ***** válasza:
58%
Mert nem laktál még kertes házban. Vissza nem tudnál menni ezekbe a szarokba. (Én is ilyenben lakom, de biztosan meghülyülnék, ha nem lenne egy telkünk)
2011. márc. 5. 01:02
 3/30 anonim ***** válasza:
74%
Én is imádom őket, és az agyamra megy, mikor az emberek azt mondják, hogy csak mert nem laktam még kertesházban. Lakni valóban nem, de töltöttem már el ott huzamosabb időt, és irtóra hiányzott a panel. Én ezt szeretem, szeretem hallgatni a szomszédokat, a tipikus panel kinézetet, a sok lakást, a meleget nyáron és a hideget télen, úgy az egészet :D
2011. márc. 5. 01:08
 4/30 A kérdező kommentje:
Hát rokonoknál sokat szoktam kertesben lenni, de az nem ilyen fantasztikus, az csak jó :D
2011. márc. 5. 01:08
 5/30 A kérdező kommentje:
Köszi 3., örülök, h végre vki megért engem! :D
2011. márc. 5. 01:09
 6/30 anonim ***** válasza:
17%
Utálom!!! Csóróságot jelképezi sajnos.
2011. márc. 5. 01:10
 7/30 anonim ***** válasza:
82%

én is imádom! :D akárhol járok a világban, mindig lefotózom őket, nézem, hogy miben másak, mint az itthoniak. volt, hogy megálltam egy ház előtt, és minden apró részletét szemügyre vettem, megcsodáltam.

az uccsó kép nagyon tetszik.

jelenleg is panelban élek, vagy legalábbis sok emeletes tömbházban, mivel ez nem az a klasszik panel.

nézegess képeket Pripjatyról, ott csak panel volt. még van is, csak némileg rosszabb állapotban mint 25 éve. nagy vágyam egyszer eljutni oda.

(fogadok egy halom kertesházmániás le fog pontozni... :( )

ja, és azon kevés panellakók egyike vagyok, aki soha nem vágyott kertes házba.

2011. márc. 5. 01:12
 8/30 anonim ***** válasza:
78%
Hát... nem vennék panelt, de az biztos, hogy a környékünkön levő panelek között sokkal nagyobb hely van, és sok fa. Az újépítésű csilivili házakat meg úgy egymásraépítették, hogy valószínűleg látnám, mit reggelizik a szembeszomszéd.
2011. márc. 5. 01:35
 9/30 anonim ***** válasza:
78%

Én panelban nőttem fel.Ráadásul a 10-dik emeleten laktunk..Imádtam gyerekként,fiatalként panelban élni...Mert zajlott az élet nagyon..:) Majd férjhez mentem és kertes házba költöztem.Szép nagy ház,nagy kerttel.8 évig bírtam.Képtelen voltam megszokni a vidéki ,kertes ház előnyeit/hátrányait..Így új életet kezdtem és újra társasházban élek..38 évesen egyszerűen a panelt tartom jónak..Számomra nem a csóróságot jelenti,mert igaz panelban lakom,de mindenem megvan..Van bőven pénzem,minden ami kell..Nincs adósságom semmi mégis társasházban élek..

Jó élet az..

2011. márc. 5. 01:35
 10/30 anonim ***** válasza:
69%
Én is panelben lakom SAJNOS,egy kis lyukban,de remélem egyszer már végre sikerül megszabadulni innen.Gyűlölöm,hogy nem lehet úgy hazajönni,hogy ne állnának huszan,vagy ne ülnének a padon a lépcsőház előtt,és bámulnak bele a szatyorba,hogy mi van benne,mit vettél,és állandóan leszólítanak minden féle indokkal,kibeszélnek,kitolnak egymással.Azon agyalnak egész nap,hogy kellene a másikkal kitolni,és azt is utálom,hogy minden áthallatszik,konkrétan még az is,hogy éppen mit csinálnak a wc-n a szomszédok..Minden lakásból,más kajaszag jön ki,és keveredik a lépcsőházban,és a lakásba is bejön nem kicsit.Örök hac megy a parkolókon,hogy ki,mikor,és hova álljon.Bár ahol mi lakunk most lett felújítva teljesen,de számomra semmit sem emelt az értékén,alig várom,hogy egy kis családi házba el tudjunk már végre költözni!
2011. márc. 5. 01:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!