Engem ez nagyon nagyon idegesít. áááá. Titeket is?
Figyelt kérdés
Engem olyan szintem irritálnak ezek a szavak hogy: naon(nem igaz hogy rohadt gy-t nem tudnak odaírni XD)
Meg a rövidítések például:ugye ez a naon,vok,semmi=s,aztán a cs(nem tudnak odanyomni egy sziát.
Titeket ez nem idegesít..XDde kihangsúlyozom engem a naon az nagyon idegesíttt...:D
Ne nézettek ezért hülyének:Dköszönöm:D
2011. márc. 2. 11:06
1/7 anonim válasza:
Engem meg ez az össze-vissza írásmód zavar meg a sok "xD" meg ":D". Írásod tagold, használj írásjeleket a mondat végén (ami nem a hárompont meg ikszdé)!
2/7 anonim válasza:
Engem meg a D, XD is idegesít, szóval te stílusod is!
3/7 anonim válasza:
Semmivel nem vagy másabb ezektől!
4/7 anonim válasza:
szerintem ez tök jó :D mert nem kell annyit irogatni
5/7 anonim válasza:
Engem is zavar, magyar ember írjon magyarul,hiszen az egyik legszebb nyelv amit nem kéne elcsúfítani.
6/7 anonim válasza:
"szerintem ez tök jó :D mert nem kell annyit irogatni"
Ezt is felesleges volt!
7/7 anonim válasza:
Mondjuk olyan szó sincs, hogy "idegesíttt", meg a "nézettek"-nek így leírva más a jelentése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!