Kiváncsi lennék nök vagy férfiak irnak választ? Irjátok le. Meg hogy hány évesek vagytok, azt is.
Figyelt kérdés
2009. febr. 15. 20:00
34/49 anonim válasza:
szerintem ír ide minden korostály, de talán nem is a kor a lényeg, hanem a tapasztalat. Ha én leírom, hogy 22 éves lny vagyok, abból leszűrik az emberek, hgy fiatal vagyok és nyilván nem tudok én még semmit az életről. Ezzel szemben 10 éves voltam amikor apukám meghalt, a húgom még 1 éves sem volt, így mikor anyukámmal maradtunk 3an, édesanyámnak dolgoznia kellett, hogy megéljünk, ebből kifolyólag szinte én vagyok a második anyja a testvéremnek. Ez mondjuk látszódik is a kapcsolatunkon, jó értelemben. Tehát azért vannak tapasztalataim a gyermeknevelésben is. (jó egy valódi édesanyának azért biztos több van.)Dolgozom és 2 éve önálló háztartást vezetek, főzéssel, mosással és mindennel úgy ahogy azt kell, tartós boldog párkapcsolatban élek. Ezt nem dicsekedésnek szántam, és nem is sajnáltatni akartam magamat, csak érzékeltetni szeretném, hogy ha azt írom hogy 22 éves lány vagyok az nem tükröz semmit. Úgyhogy szerintem nem feltétlenül az számít ki hány éves.
35/49 anonim válasza:
51/f szerintem itt a kor nemszámít.Nagyon sokszor olvasok hasznos okos válaszokat.Akinek tudok én is segítek a válaszaimmal.Jó az a tudat hogy segíthettem egy jó válasszal.Tetszik az oldal.
37/49 anonim válasza:
a legtöbbünk oda írja a kommentje mögé a nemét és korát is, vki még nicknevet is használ.
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!