Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Voltál már spontán égés áldozata?

Voltál már spontán égés áldozata?

Figyelt kérdés
2009. febr. 15. 19:45
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
akkor nem írnék a spontán égés álldozatai porrá égnek,úgy,hogy a környezetükben semmi más nem gyullad meg.A jelenség okát nem tudják,szerencsére ritka.Az Amire nincs magyarázat című könyvben bővebben is olvashatsz róla.
2009. febr. 16. 07:38
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
A második vagyok, én is az Amire nincs magyarázat-ot ajánlanám, abban olvastam én is róla.
2009. febr. 16. 15:25
 13/19 anonim ***** válasza:
40%
b.sszátok meg, a spontán égés az az, amikor hirtelen olyan magas lázad lesz, hogy belehalsz. nincs olyan, hogy kigyulladsz :D azt csak azok találták ki, akik nem tudták, mi az a spontán égés, és nagyon erős a fantáziájuk. pirokinézis és társai csak fantasy regényekben vannak.
2009. febr. 16. 17:51
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
NEM
2009. febr. 17. 13:43
 15/19 anonim ***** válasza:

Nem.

a spontán égés áldozatai MINDIG belehalnak az égésbe...

2009. márc. 15. 20:35
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Nem akarok hülyeséget mondani, de én láttam egy interjút egy idősebb pasival, aki már kétszer is túlélte. Persze nem gyulladt fel, az első esetnél reggel a felesége vette észre, hogy dől belőle a füst, de nem érzett semmit, elkezdték csapkodni és próbálni "eloltani" és végül abbahagyta a füstölést. Másodszor pedig a kocsiban ülve kezdett a karja füstölni, akkor is ugyanúgy tett mint az első alkalommal és még mindig él. A szakértők nem tudták megmagyarázni a dolgokkal és csak a spontán égéssel tudták összekötni. Persze mindenki azt gondol amit akar, ki tudja? Lehet ez csak spontán füstölés volt. :)

Amúgy ki mit gondol erről a dologról? Mármint a spontán égésről?

2009. jún. 10. 16:19
 17/19 anonim ***** válasza:

a 3.válaszoló valószínűleg azért írta hogy nem érik túl,mert meghalnak aki meg meghal az nem fog már írni...-.-

(nem muszáj ám ilyen cinikusnak lenni)

2009. jún. 10. 18:27
 18/19 anonim válasza:
Igaz régi a kérdés, de azért megírom. Eddig úgy tartják, hogy egyetlen ember élte túl. Kétszer is kigyulladt, mindkettőt hamar észlelte és ahogy bepánikolva csapkodta magát elállt a füstölés. Minap láttam egy dok. filmet róla a zone reality-n :)
2010. dec. 29. 06:07
 19/19 anonim válasza:

Nem csak egy ember élte túl, többen is:

"Egy 1905-ös lincolnshire-i eset egy asszonyról szól, akinek a vállain söprögetés közben jelentek meg a lángnyelvek. Csak a gyors beavatkozás mentette meg az életét."

"Egy négyéves kínai kisfiú teste több helyen is égni kezdett. Nagymamája először arra lett figyelmes, hogy füstöl a nadrágja, majd egy nagy folt égett át a kisfiú több réteg ruháján. Ötven perccel azután, hogy beértek a kórházba, a gyerek újra füstölni kezdett. A következő két órában a gyerek négyszer lobbant lángra minden külső ok nélkül. Az újságban megszólaltatott orvosok szerint a fiú teste olyan volt, mintha erős elektromos áram haladt volna át rajta."

"a Tenesee állambeli Nashwille egyetemének matematika professzora egyedül lélekjelenlétének köszönhette, hogy a titokzatos tűz nem oltotta ki az életét. Az esetről Dr. John Overton, a Tenessee-i Orvosi társaság közlönyében számolt be. Miután az egyetemen befejezte előadását, a professzor hazatért. A háza bejárata melletti hőmérő -8 fokos fagyot jelzett. Miközben ott álldogált, erős fájdalom hasított a bal lábába. "Úgy éreztem, mintha egy óriási darázs csípett volna meg, ugyanakkor hirtelen forróság öntötte el a lábamnak azt a részét" -írta le később élményét James Hamilton.

Ezután leeresztette a nadrágját, és amint a combjára pillantott, néhány centiméter átmérőjű kicsapódó lángot vett észre. Miután tenyerével lefedte az égő húst, a láng kialudt. A lyukacska körüli furcsa sárga pehelyfoszlányokat zsebkéssel távolította el. A seb néhány nap múlva begyógyult, de a bőr sokáig kék maradt, és a seb körüli izmok gyakran fájtak."

Ez kapásból 3!

2011. febr. 19. 17:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!