Voltál már lopás áldozata?
Általános iskolában pénzt, tudtam is, hogy kik azok, de a tanárok nem csinaltak semmit, ugyanez megismétlődött egy nyári táborban, a nevelők ott is szrtak az egészre, pedig az elkövetők még csúfolódtak is rajtam...
Sopronban, egy szórakozóhelyen elemelték a narancssárga adidas melegítőmet-ez egy olyan darab volt, amit nem lehetett Magyarországon kapni, az érdekesség: pár nappal később két lepukkant fazon közül az egyiken felismertem a ruhámat...odamentem és követeltem, hogy adja vissza, sajnos nem jártam sikerrel,tekintve, hogy fiatal lány voltam.
Ja és volt egy lakótársnőm is, aki lopott tőlem-drága tollat, rajzeszközöket(amik nem voltak olcsók), pénzt, ruhákat. Ez sajnos később derült ki.
Ennyi.
Egyszer a telefonomat, a kabátzsebemből. Sejtettem ki volt,de rábizonyítani nem tudtam. Ezen kívül szerencsére mást nem loptak el.
22/L
Megálltam a Zebránál meglökött és belenyúlt a zsebembe észrevettem önvédelmet tanulok és olyan karkulcsott adtam neki hogy csak úgy futott.kb 19-22 körül lehetett a fickó.
5 hónapja történt.
16/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!