Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ez egyre durvább. Miért csinálja?

Ez egyre durvább. Miért csinálja?

Figyelt kérdés

Van egy "barátnőm". Azért van idézőjelben, mert még nagyon régen egy osztályba jártam vele, és akkor sem voltunk jóban. Ő baromi sovány, és... kicsit érdekes lány, de modell. Nem tudom mennyire igaz, de ő azt mondta nekem, hogy Justin Bieberrel forgat kinn, Amerikában egy filmet. Hozzá kell, hogy tegyem, hogy nem igazán érdekelt, mert nem szeretem az említett előadóművészt (:D) Nem hittem el, mert nagyon rossz színész :D Többször hívott forgatásra, és olyan helyre küldött ahol egy szeméttelep van, meg sokszor "véletlenül" elmaradt a forgatás... Hát jó. GOndoltam az ő dolga, legyen boldog. Facebookra olyan képeket tölt fel, ahol soha nem látszik a feje, csak a lába van fotózva, vagy hátulról. Annyira látszik, hogy nem ő az... Tényleg. Az alkata, husisabb (mármint nem csontsovány) lányokról tesz ki képet, és nem ő az, látszik. Bejelöl minden tinisztárt, de ugye mivel sokan regisztrálnak rajongóként, az összes előforduló Justin Bieber az ismerősei között van. Ja, és most vele jár. elvileg. Justin Bieberrel. Mindenkit bejelölget a képeken. Miley Cirus, meg úgy ténylegesen mindenkit. Ez mire jó neki?

Ui.: Engem addig nem zavart, ameddig nem kezdett velem bunkózni, hogy szánalmas vagyok, mert nem ismerem Justin Biebert, és mert nem szeretem. Innentől kezdve zavar, ezért tettem fel a kérdést.

Ezt a kérdést már egyszer feltettem, de elfajult a helyzet. Mivel én jobban tudok angolul nála, ezért rájöttem, hogy értelmetlenek a kiírásai. És google-fordítóval fordít :D Kipróbáltam. Meg már régen kaptam választ, és senkinek nem tudok róla mesélni... És remélem nem csak én tartom ezt nem normálisnak :D

2011. febr. 24. 20:49
 1/5 A kérdező kommentje:
Azon kívül már úgy oltogat... Az angol facebookjára nem írhatok neki magyarul. "mert jajj már ez az angol profiloooom" És amúgy meg mindennek elmondott már, szóval kezd nagyon felhúzni. Erre mit reagálnátok?
2011. febr. 24. 20:52
 2/5 anonim ***** válasza:

ne barátkozz ezzel a csajjal!!! csak kammerol összevissza, és hülyít!

nekem is volt egy hasonló "barátnőm"... mesélte az ütős sztorijait, h ilyen, meg olyan gazdag, és h én szánalmas, + sz@r vok, ő viszont menő, és mindenki imádja stb.

mindig más ruhákban pózolt a neten, és 1ik b.nőm, aki kínaiban vásárol, elmondta, h ott vannak olyan cuccok, amiket ő h@m-eseknek, + orsay-nek, + zara-nak hazud.

nekem gazdag a barátom, és mindig azt osztotta, h én csak a pénze miatt vok vele, 1 k*csög pénzhes r*bi vok...holott ő az...mindennap irogatott a barátomnak, h én csak a pénzéért vok vele, a helyében már rég elhagyna engem, stb. - h szakítson velem.

persze a barátom letiltotta a csajt.

meg azt képzelte magáról, h ő miss universe... Bama fotókat csináltatott magáról, és azt hitt, ő fog nyerni. álprofilt csinált facebook-on, és magára szavazott 1 csomót...és a vicc, h még ígyse nyert! :D

de ez még nem minden: csinált egy álprofilt facebook-on, ahol fiúnak adta ki magát, és nekem irogatott. persze 1 idő után rájöttem, és tiltottam.

ne barátkozz ilyen hazug, h*lye p*nákkal!

és ne hidd el, amiket mond, nem igaz, h ismeri Justin Biebert. tilsd le, meg töröld, én is ezt tettem ezzel a csajjal.

2011. febr. 24. 21:01
 3/5 anonim ***** válasza:

Nos, itt már nagyon komoly baj van. Meg kéne nézni, hogy milyen kapcsolatban van a szüleivel. Gondolom valamivel kompenzálni akarja az életét, álomvilágba menekülve, ahol minden jó és szép.

Beszélj vele.

2011. febr. 24. 21:08
 4/5 anonim ***** válasza:
Te... Én nem hiszem, Justin tud magyarul, én megsacperkábézom a korotokat, és nem hiszem, hogy olyan szinten tud angolul... :D
2011. febr. 24. 21:29
 5/5 anonim ***** válasza:
Úristen, hát ez a csaj nem normális xDD és még büszke is lenne ha Justin Bieber-rel járna...
2011. febr. 25. 17:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!