Ez egyre durvább. Miért csinálja?
Van egy "barátnőm". Azért van idézőjelben, mert még nagyon régen egy osztályba jártam vele, és akkor sem voltunk jóban. Ő baromi sovány, és... kicsit érdekes lány, de modell. Nem tudom mennyire igaz, de ő azt mondta nekem, hogy Justin Bieberrel forgat kinn, Amerikában egy filmet. Hozzá kell, hogy tegyem, hogy nem igazán érdekelt, mert nem szeretem az említett előadóművészt (:D) Nem hittem el, mert nagyon rossz színész :D Többször hívott forgatásra, és olyan helyre küldött ahol egy szeméttelep van, meg sokszor "véletlenül" elmaradt a forgatás... Hát jó. GOndoltam az ő dolga, legyen boldog. Facebookra olyan képeket tölt fel, ahol soha nem látszik a feje, csak a lába van fotózva, vagy hátulról. Annyira látszik, hogy nem ő az... Tényleg. Az alkata, husisabb (mármint nem csontsovány) lányokról tesz ki képet, és nem ő az, látszik. Bejelöl minden tinisztárt, de ugye mivel sokan regisztrálnak rajongóként, az összes előforduló Justin Bieber az ismerősei között van. Ja, és most vele jár. elvileg. Justin Bieberrel. Mindenkit bejelölget a képeken. Miley Cirus, meg úgy ténylegesen mindenkit. Ez mire jó neki?
Ui.: Engem addig nem zavart, ameddig nem kezdett velem bunkózni, hogy szánalmas vagyok, mert nem ismerem Justin Biebert, és mert nem szeretem. Innentől kezdve zavar, ezért tettem fel a kérdést.
Ezt a kérdést már egyszer feltettem, de elfajult a helyzet. Mivel én jobban tudok angolul nála, ezért rájöttem, hogy értelmetlenek a kiírásai. És google-fordítóval fordít :D Kipróbáltam. Meg már régen kaptam választ, és senkinek nem tudok róla mesélni... És remélem nem csak én tartom ezt nem normálisnak :D
ne barátkozz ezzel a csajjal!!! csak kammerol összevissza, és hülyít!
nekem is volt egy hasonló "barátnőm"... mesélte az ütős sztorijait, h ilyen, meg olyan gazdag, és h én szánalmas, + sz@r vok, ő viszont menő, és mindenki imádja stb.
mindig más ruhákban pózolt a neten, és 1ik b.nőm, aki kínaiban vásárol, elmondta, h ott vannak olyan cuccok, amiket ő h@m-eseknek, + orsay-nek, + zara-nak hazud.
nekem gazdag a barátom, és mindig azt osztotta, h én csak a pénze miatt vok vele, 1 k*csög pénzhes r*bi vok...holott ő az...mindennap irogatott a barátomnak, h én csak a pénzéért vok vele, a helyében már rég elhagyna engem, stb. - h szakítson velem.
persze a barátom letiltotta a csajt.
meg azt képzelte magáról, h ő miss universe... Bama fotókat csináltatott magáról, és azt hitt, ő fog nyerni. álprofilt csinált facebook-on, és magára szavazott 1 csomót...és a vicc, h még ígyse nyert! :D
de ez még nem minden: csinált egy álprofilt facebook-on, ahol fiúnak adta ki magát, és nekem irogatott. persze 1 idő után rájöttem, és tiltottam.
ne barátkozz ilyen hazug, h*lye p*nákkal!
és ne hidd el, amiket mond, nem igaz, h ismeri Justin Biebert. tilsd le, meg töröld, én is ezt tettem ezzel a csajjal.
Nos, itt már nagyon komoly baj van. Meg kéne nézni, hogy milyen kapcsolatban van a szüleivel. Gondolom valamivel kompenzálni akarja az életét, álomvilágba menekülve, ahol minden jó és szép.
Beszélj vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!