Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Kerültetek valaha olyan...

Kerültetek valaha olyan veszélybe h majdnem megerőszakoltak?

Figyelt kérdés
Vagy molesztáltak?Ha igen akkor hogyan mit csináltak te mit csináltál h történt?
2011. febr. 23. 16:18
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
100%

lili961021-nek

Eroszakert nem lehet eletfogytiglant kappni. Csak akkor ha volt ott meg valami mas is az ugyben... gyilkossag vagy nem tudom.

2011. febr. 27. 22:53
 32/36 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy több esetben követte el és többször fk. sérelmére.
2011. febr. 28. 05:13
 33/36 anonim válasza:
100%

Szeretném leírni a történetemet,mert úgy gondolom,hogy tanulságos lehet azoknak, akik olyan életmódot folytatnak,mint én régen.

Az életmódon itt szabados és vad viselkedést értek. Ivás, füvezés és nem megfelelő öltözék viselete.

Egyik este egy szórakozóhelyen elszakadtam a barátnőimtől de nem zavart,mert eléggé szét voltam csúszva. Táncoltam és szimplán jól éreztem magam. Aztán mellém csapódott egy férfi. Az arcára a mai napig nem nagyon emlékszem. (de ha meglátnám biztosan felismerném) Órákig táncoltunk aztán megkérdezte, hogy ki megyek e vele rágyújtani. Bólintottam...

Leültünk egy padra. Nevetgéltünk, élveztük a nyári levegőt. Aztán a combomra tette a kezét. Lesöpörtem de visszatette. Felsóhajtottam nevetgélve, majd fölálltam és elakartam indulni de visszarántott, én pedig a sok drogtól visszaestem az ölébe. Ő kapott a lehetőségen és megpróbálta elővenni. Mire azonnal fejbe vágott a józanság és fölugrottam. Mire újra visszarántott a földre.

Ekkor jelent meg a haverja. Lefogtak. Azt hittem,hogy ott mindennek vége. Eszembe jutott az,amikor egy rendőr tartott előadást arról,hogy ilyenkor nem szabad harcolni. Inkább hagyni kell, nehogy megkéseljenek vagy valamit durvábban csináljanak. De én nem tudtam hagyni. Felhúztam a térdem és pont a srác heréi közé céloztam. Ki préseltem magamat lehorzsolva a térdemet és az alkaromat,majd futni kezdtem.

Amennyire segítségre szorultam éppoly annyira nem segített senki. Pedig eléggé feltűnő volt,hogy mi történt velem. DE inkább kimaradtak ebből az emberek...

Az én hibám volt. És furcsa de igazából örülök,hogy így pofon vágott az élet,mert mára már van bennem egy egészséges félelemérzet és persze az értékrendem és az erkölcsiségem is gyökeresen megváltozott. Persze, nem kívánom senkinek ezt a mocskos és undorító érzést és bevallom a mai napig rám tör a pánik és soha nem fogom ezt elfelejteni.

2012. nov. 16. 18:18
 34/36 anonim ***** válasza:
5%

Utolsó!

Meg is érdemelted, magadnak köszönheted.

2013. jan. 27. 16:50
 35/36 anonim válasza:
szia látom h régi a kérdés de attól még írok mert velem tegnap történt ilyen...beszélgettem a sráccal mert egy kisvárosban lakunk, látásból ismerjük egymást hónapok ótamindig köszönünk egymásnak egész jóban vagyunk. Több orán keresztül beszélgettünk tegnap, teljesen normálisnak tünt ahogy mindig sose hittem volna h nyomulni fog. Majd mikor indultam volna haza, megkérdezte h nem mennék e fel hozzá csak beszeélgetni akar, semmi rosszra ne gondoljak, és ha nincs kedvem, akkor se baj.igent mondtam mert ugy gondoltam korrekt megmondta h nem akar semmit meg hát mostanában sok problémám van és úgy gondoltam h végre egy normális ember aki szeretne velem beszélgetni velem s talán könnyithetek a lelkemen a helyzetemen. Felmentünk 10v15 percig semmi baj nem volt beszélgettünk mindenröl ami csak elöjött téma. majd egyszerüen nem bírt magával, mondogatni kezdte h gyönyörü vagyok majdfogdosni kezdett, én mondtam neki, hogy ne!hagyj békén. erre ö annál inkább eröszakos volt, erösebben kezte a kezem szoritani, taperolt mindenhol, mellemet, fenekemet, hiaba probaltam szabadulni a szoritasabol nem ment, egyre mondtam h hagyjon béken. a nyakamat kezdte csokolgatni, es az ágyra lökött,fölém hajolt es folytatta en meg csak sirtam es próbáltam menekülni és kiabáltam egyre hangosabban hogy hagyon, nem akarom. akkor hagyta abba mikor már nagyon hangosan kiabáltam én meg olyangyorsan ahogy tuttam szedtem a cuccaimat és elrohantam sirva...nemtudok a tegnap este ota napirendre térni azéert kerestem neten is rá h mit tudnék ilyen esetbe csinálni. tud vki segiteni h lehet ezt mihamarabb feldolozni és nem a nap minden percében gondolni rá?
2014. júl. 15. 09:38
 36/36 anonim válasza:
23as mekkora egy kamu :D Megnézném ki kap itt életfogytiglant nemi erőszakért, akkor már inkább ott helyben végezték volna ki, nem? Meg 14 tárgyalás komplett gyilkossági ügyekben sincs ember ma már. Azt meg, hogy elsírta magát, vmi szappanoperából szedted? :D Utolsó te meg pár napos ismertség után felmászkált idegen pasasokhoz, akkor ne csodálkozz, ha meg akar d*gni, mert ilyet csak hivatásos csinál, ép eszű nő nem...
2015. máj. 28. 02:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!