Kerültetek valaha olyan veszélybe h majdnem megerőszakoltak?
tegnap 18:40
Sok ilyen kemény gyerek fekszik már a föld alatt mert ők is meg voltak győződve, hogy ők a legyőzhetetlen hősök.
Sokan hajlamosak azt hinni, hogy egy kis izom mindenre elég. Nem elég. Gyúrhat valaki 10 évig, ha a támadó 1 másodperc alatt előveszi a kést és a fejedbe szúrja.
Amiket itt olvasok...
Ekkora amatőrök! PFF!
Még erőszakolni sem tudnak!
Amúgy erre van a gázspray meg a fakabát!
Én is védtem már meg csajt, 1 alkalommal több sráccal szemben is. A végén még bicskával is fenyegettek, csak pont ismertem a csajt, ezért akkor nem tudtam rábírni hogy hagyjam ott őt nekik. Lépni egyik sem mert, mert ezeknek általában csak a szájuk nagy, így mikor látták h nem paráztam be, hagyták h elvigyem a csajt.
Meg 1x gyerekbántalmazást volt "szerencsém" nézni a buszon. Az a szép h az átlag emberek szinte semmire sem reagálnak. Inkább kimaradnak belőle, nehogy nekik is bajuk legyen... Ez tré! Mikor én láttam h agyba-főbe veri szegény kis srácot az a vén fazon (tippem szerint nagyapja lehetett) pár perc után teljesen eldurrant az agyam, és szinte akaratlanul is kiabálni kezdtem vele a buszon h ezt én nem fogom végignézni amit ő művel. Persze rögtön meg is kaptam h semmi jogom beleszólni mit csinál, mert ez családi ügy, és a rendőrséggel is hiába fenyegettem, rögtön mondta h ha akarom hívjam őket. Persze úgysem mentem volna vele semmire, ha akarja leszáll és elhúz. Végül mikor felajánlotta h én is kaphatok akkor bejelentettem neki h egész nap suliban idegeltek, most konditeremből jövök, ilyen nap után még jól is fog esni ha pofán vághatok vkit levezetés gyanánt, akkor elhallgatott. Utána kicsit visszafogottabban magyarázott arról milyen kezelhetetlen a gyerek, se a szülei, se az óvónők nem bírnak vele, ezért kell így bánni vele. Hát mondom igen, így legalább tuti lesz olyan barom mint amekkora maga lett ha elég hülyére veri. Mikor leszálltunk a végállomáson 1-2 ember odajött h milyen bátor voltam, meg h ők nem mertek volna semmit tenni. Na ez a nagy baj! Hogy ilyenkor senki nem mer semmit tenni, és inkább el is fordul ne is lássa. Én mondjuk úgy érzem minden ilyen alkalommal mikor felléptem vki érdekében, az számomra 1kis siker élmény volt. Ez utóbbi esetben pedig különösen jól esett a kis sráctól mikor könnyes szemmel rám nézett, majd durcásan a nagyapára: "igaza van a bácsinak, ő jobban szeret mint te!" :)
"életművész"
75 éves ember 1x csak letámad, leakar smárolni, és megfogja mellem (ez nála volt a házban, és nehezen eltudtam tolni magamtól)
55 év körüliek pedig: vki rácsap a fenekemre
a másik felajánlja,h csinál nekem gyereket
a 3. tetszem neki és meg is mondta,és randira hív
a 4. pedig szintén a mellemet fogja meg (részeg volt és nem bírt magával, pedig évek óta ismerjük egymást, és mindig váltunk egy pár szót)
pedig kb 5 mondatot,ha váltottam velük,de egyetlen egy kétértelmű szó,vagy utalás arra ,h bejönnek nekem nem voltak
80 körüli pasas, simán megkérdezte,h megfoghatja-e a mellem, mondtam,h nem ,erre mondja,h "miért sajnálod " -.-
És én sem sminkelem magam vagy hasonlók, egyszerűen öltözködöm
16/ L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!