Kerültetek valaha olyan veszélybe h majdnem megerőszakoltak?
Figyelt kérdés
Vagy molesztáltak?Ha igen akkor hogyan mit csináltak te mit csináltál h történt?2011. febr. 23. 16:18
21/36 anonim válasza:
szia éne gy 17 éves lány vagyok és igen kerültem már iilyen helyzetbe... 2009 márciusában történt még most sem vagyok túl rajta.. a barátnőimmel sétáltuz nk haza és mikor ők bementek a fagyizóba meGálLt egy kocsi... teljesen nyugodt voltam hiszen kinek jár fagyizóba :) még a férfiak isfagyiznak... csak átcsusszant az anyós ülésre beránott ... állítlag csak 2 utcával arrébb ált meg és megerőszakolt ... :S örök életemre nyomot hagyott.. nagyon vigyáz magadrahogy soha ne történhessen meg ez a dolog veled
22/36 A kérdező kommentje:
Utolsó hát ez szörnyű nagyon remélem rendbe jössz!Szóltál vkinek?Feljelentetted?Mikre kényszerített ha megkérdezhetem?Nem akarok bunkó lenni ne válaszolj ha nem akarsz.
2011. febr. 27. 13:39
23/36 anonim válasza:
a rendőrök szerint csupán 10 percnél nem tarthatott tovább az egész de én egy örökké szörnyű valóságnak éreztem.. csak vaginálisan zaklatott semmi másra nem kényszerített nem mertem kinyitni a szemem csak éreztem hogy szuszog rajtam.... 10 percet 10 órának éreztem :S 15 évesen anyukámékhoz nem mertem anyukámékhoz fordulni.. egyedül elmentem egy nógyógyászhoz és hálistennek nem tett bennem kárt... később 1 nappal elmondtam anyukámnak de ők ekkor már tudták mert a nőgyógyász felhivta őket.. és közölték velem hogy nyugodjak meg mert elkapták ... elmetem mind a 14 tárgyalására és minden eggyes alkalommal a könnyes szememmel belenéztem a szemébe és az utoló alkalommal elsírta magát.. letfogytiglanra ítélték
24/36 A kérdező kommentje:
Uh ez durva.Ne izgulj még rendbe fogsz jönni!
2011. febr. 27. 14:06
25/36 anonim válasza:
Kamugyanús. Életfogytiglan erőszakért?
26/36 anonim válasza:
Bár kiskorú sérelmére követte el, lehet 15 év az éf. pedig 20 év. Lehet eltérő volt a bírói gyakorlat.
28/36 anonim válasza:
szerintem nem szép dolog hogy egy utcalánynak ítélsz meg azért amit tettek velem... vagy hogy hazdok.. iylenekrőlnormális ember nem hazudik... bár nem tudom tehogy nőttél fel
29/36 A kérdező kommentje:
ne foglalkozz velük én elhiszem:)
2011. febr. 27. 14:28
30/36 anonim válasza:
Fogalmam sincs mekkora "veszélyben" voltam, földalattin mentem haza, tömve volt utasokkal, pár másodpercig fel se tűnt, hogy egy pacák hozzám dörgöli magát, azt hittem csak nem fér el, de aztán hirtelen leesett, hogy ez gáz. és nagyon is elférne, legalábbis ennyire nem préselődne hozzám. Iszonyúan megijedtem, fogalmam se volt róla, hogy mit csináljak, az első megállónál leszálltam, és átszaladtam egy másik kocsiba, láttam hogy a fickó is leszáll, de nem vette észre, hogy átrohantam egy másik kocsiba, oda nem jött utánam. Lehet, ez nem tűnik annyira ijesztőnek, de akkor remegve mentem haza. Olyan 14-15 éves voltam, nem emlékszem pontosan, és én se voltam cicababa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!