Fürödni vagy inkább zuhanyozni szoktatok?
Figyelt kérdés
2009. febr. 15. 11:14
21/36 anonim válasza:
Nyáron inkább zuhanyzok, de télen inkább fürdeni szoktam, főleg ha átfagyok a szabadban. Nincs is annál jobb, mint egy kád forró vízben olvasgatni :-)
22/36 anonim válasza:
Régen mindig fürödtem, mostanában inkább zuhanyzok. De ezekben a nagy hidegekben előfordul, hogy egy könyv társaságában elterülök egy kád forró vízben.
23/36 anonim válasza:
Van kádunk is és hidromasszázs-zuhanykabinunk is. Én mégis inkább zuhanyzom.
24/36 anonim válasza:
Én általában zuhanyzok, mert az gyorsabb :D
25/36 anonim válasza:
Én zuhanyozni szoktam és ennek nagyon prózai az oka! Ahol albérletben lakunk csak zuhanyzó van :) De amikor még otthon laktama szüleimnél volt mind a kettő, akkor vegyesn, mikor milyen kedvem volt. De most nagyon hiéányzik néha a kád és mindent megadnék egy forró fürdőért!:)
28/36 anonim válasza:
Én fűrdök. Főleg ebben a hidegben:) Sztem tévhit,hogy a zuhanyzás kevesebb vízet igényel. Ha folyamatosan engeded a vízet,akkor is miközben szappanozol,akkor kb annyi víz megy el, mint fűrdésnél. Nálunk nehezen áll be a víz hőfoka,ha le és kinyitom a zuhanyt, ezért inkább fűrdöm.
De egy fürdő jobban el tud lazítnai, mint egy zuhany.
29/36 anonim válasza:
én mindig is zuhanyzok..de van h a párommal fürdünk együtt:)
30/36 anonim válasza:
Szinte mindig zuhanyzok, de amikor eléggé fáradt vagyok, akkor beülök a fürdőkádba és áztatom magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!