Fürödni vagy inkább zuhanyozni szoktatok?
Figyelt kérdés
2009. febr. 15. 11:14
11/36 anonim válasza:
Zuhanyozni szoktam. Ha nagyon magam alatt vagyok, akkor egy gyertyás fürdőt veszek, segít egy kicsit megnyugodni.
13/36 anonim válasza:
Nincs kádunk, sajnos csak zuhanyozni tudok.
14/36 anonim válasza:
Zuhanyozni. Mert azzal nem árasztom el az egész fürdőszobát, gyorsabb (nekem ígyis-úgyis másfél óra min :), könnyebb hajat mosni meg ilyenek..
15/36 anonim válasza:
Hát én is csak zuhanyozni tudok,mivel nincs kádunk,csak zuhanykabinunk!
De fürdeni kádban,sok habbal meg minden azt jobban szeretném!
17/36 anonim válasza:
Vízfóbiás vagyok, már a zuhanyzás is mondhatni kínszenvedés, a kádfürdőt meg elképzelni se tudnám. ^^"
Szóval mindenképpen zuhanyzok.
18/36 anonim válasza:
imadtam furodni, borzasztóan hianyzik, mióta terhes vagyok, csak zuhanyozhatok :((
19/36 anonim válasza:
Csakis zuhany,reggel este. Én ki is hajítottam a vadiúj sarokkádat ( eladtam) bepakoltam a helyére egy szaunát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!