Miért vannak könnyűvérű lányok?
Mit értesz azon, hogy könnyűvérű? Gyorsan ágyba bújik mindenkivel?
Ha igen, akkor egyszerűen csak imádják a sexet és nem tudnak uralkodni magukon!
milyen lelki nyomás ? mindent bele lehet mesélni pl hogy te is azért írtad ki a kérdést meg valószínűleg a, egy fiú vagy akivel nem fekszik le senki b, lány vagy és irigy mert te ehhez túl érzékeny lennél
meg alapból is sokat foglalkozol másokkal magad helyett ,ez valószínűleg a nevelésből is adódik és nem foglalkoztak veled otthon eleget gyerekkorodban
Amiért könnyűvérű fiúk.
Szeretnek szexelni idegenekkel, meg sokszor. Ennyi.
Akinek valami meg van engedve azt nagyobb eséllyel teszi, a társadalom primitív módon, sokszor másképp kezeli, ha egy nő szexel összevissza, mintha egy pasi. Ezért alakult ki, hogy a férfiaknak sok mindent szabad, a nőknél meg az aljas dolog, de ezt csak emberi hülyeség. Akit nem érdekel mások bántó, sztereotip véleménye és imádnak szexelni, azok ezt teszik.
Ha a férfiakat is terelgetnék kisgyermek kortól olyasmivel, hogy elítélendő, ha sok nővel vannak, és tényleg ki is rekesztenék és sértegetnék őket mint a nőket, nem lenne ennyi macsóribi.
Nőellenes társadalom része miatt.
Én személy szerint nem szeretem, ha valaki könnyűvérű, nekem nem is kéne ilyen társ, de nem ítélkezem úgy mint egy náci, hogy valamilyen szempontot kiemelve másképp ítélek meg dolgokat embereknél.
Arról nem is beszélve, hogy sokszor a lányokat kihasználják és hazugságok árán sikerül csak a dolog (amit a lányok ugyanolyan erővel akarnak biológiailag mint a pasik, csak a társadalom sértegetéseitől tartanak).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!