Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogyan kerüljek kórházba?

Hogyan kerüljek kórházba?

Figyelt kérdés
Tudom hogy mindenki hülyének néz, de van oka, még ma szeretném kórházba juttatni magam. Szeretnék hasznos tanácsokat kérni, persze szeretnék még a héten rendbe jönni, tehát hogyan szerezzek egy kicsit komolyabb sérülést, amitől kórházba kerülök? Muszáj, tényleg!! Nagyon megköszönöm a hasznos tanácsokat!! (egyébként az elmém az teljesen renden van) de mint írtam, van oka hogy oda akarok kerülni.....
2011. febr. 21. 14:54
1 2
 11/14 iDev ***** válasza:
46%
Mibe fáradtál el annyira hétvégén, amit mások nem tudnak megérteni, ha normálisan elmondod?
2011. febr. 21. 15:43
 12/14 A kérdező kommentje:
Végülis nem csináltam őrültséget:) Elgondolkoztam, és úgy döntöttem este hogy majd lesz valahogy.... és ma voltam is dolgozni, minden rendben volt, normálisan elmondtam mindent, nem haragudtak... ennek most jó vége lett, köszönöm mindenkinek!!
2011. febr. 22. 10:32
 13/14 anonim ***** válasza:

majd ha legközelebb ilyen lesz csinálj magadnak valami durva gyomorrontást meg ilyeneket

hátha bejön :D

dehülye vagyok...

2011. márc. 18. 21:30
 14/14 anonim ***** válasza:
49%
hívd fel a mentöt hogy pánikrohamod van - 24 órás megfigyelés után kiengednek, ha panaszmentes vagy már a végére.
2014. júl. 2. 01:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!