Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit tegyek, hogy korházba...

Mit tegyek, hogy korházba kerüljek?

Figyelt kérdés
Lefogytam 39 kg ra (170 cm magas vagyok)szorongás miatt, depresszios is vagyok,már alig állok a lábamon,senki sem hisz nekem. Pszihodokinál már voltam
2010. febr. 25. 17:11
 1/8 anonim válasza:
100%
mért akarsz kórházba mennni:
2010. febr. 25. 17:18
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nehogy azt mondd, hogy nem látják rajtad, hogy olyan sovány vagy :S
2010. febr. 25. 17:18
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
És a pszichológus nem tudott neked segíteni?Ezt kétlem.
2010. febr. 25. 17:19
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez durva...170cm és 39kg???!!!!Csodálom,hogy még élsz......
2010. febr. 25. 17:22
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Ne akarj kórházba kerülni... Azért,hogy sajnáljanak? Odafigyeljenek rád? Én is bekerültem ilyen problémák miatt... nem jó buli...hidd el nekem.
2010. febr. 25. 17:30
 6/8 anonim ***** válasza:

Háziorvos, pszichológus csak beutalhat...

Amúgy azzal, hogy testi elváltozásokat produkálsz magadon, hogy jobban figyeljenek az emeberek a lelki bajodra, és meggyőzd őket erről, hogy igen, neked tényleg bajod van, attól ők nem fognak jobban figyelni rád. Kb ugyanez van nálam is, és SEMMI értelme. 39 kg nagyon kevés. Ezen gondolkoztam ma, h valszínű engem is akkor vennének komolyan, ha kórházba kerülnék, mert vmi olyan bajom lenne. És akkor mi lenne? Semmi! De lehet, hogy neked segítene, ha magadtól nem tudsz talpraállni, hátha ők rásegítene. De tele fognak tömni sz@ros bogyókkal, és még jobban átmossák az agyad. :) Vagy nem, és meggyógyítanak. Attól függ, hogyan állsz a dologhoz. Mehetsz kórházba, ha elhiszed, hogy ott meggyógyulsz.

2010. febr. 28. 01:02
 7/8 A kérdező kommentje:
Csak már elegem van,hogy mindenkinek megkell feleljek,még igy is. Sikerülne ha egy kicsit megértöbbek lennének,de igy már nem birom,és úgy tünik nem értik meg hogy mi van.
2010. febr. 28. 09:15
 8/8 anonim ***** válasza:
Akkor mi lenne, ha odaállnál és elmondanád mi a problémád és, hogy szeretnéd, ha ezeken változtatnának. Nem kell mindenkinek megfelelni. Nem is lehet. Magadnak kell megfelelned...
2010. febr. 28. 14:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!